Citroen C3 Aircross i kod nas

C3 Aircross nudi nove tehnologije koje olakšavaju život i u gradu i na otvorenom putu. Kompaktno terensko vozilo poziva vozače, naviknute na stil, udobnost i avanturu, da dožive novo iskustvo.

Foto: Citroen

Uz najmodernije bezbednosne sisteme novi kompaktni SUV Citroën C3 Aircross je dominantan na asfaltu kao i van njega. Idealan je za ljubitelje urbanih avanturističkih vožnji i ljubitelje sporta, rekreacije i aktivnosti na otvorenom. Opremljen je intuitivnim tehnologijama koje služe za lakše i sigurnije putovanje kao što su sistem za pristup i pokretanje vozila bez ključa, aktivna sigurnosna kočnica sa zvučnim i vizuelnim upozorenjem za smanjenje rizika od frontalnog udara, sistem za upozorenje o napuštanju trake, sistem prepoznavanja znakova za ograničenje brzine, 7-inčni ekran osetljiv na dodir, bežično punjenje za Smartphone, Mirror Screen funkcija za uživaje u multimedijalnom sadržaju sa pametnih telefona ili 3D navigacija sa prepoznavanjem glasa.

Foto: Citroen

Citroën C3 Aircross se izrađuje sa motorima PureTech opremljenim najnovijim tehnologijama za povećanu brzinu i kontrolisanu potrošnju goriva i emisije štetnih gasova. Dostupan je u verziji sa PureTech 110 motorom sa ručnim i automatskim menjačem i PureTech 82 sa ručnim menjačem. Pokreću ga i dva dizel agregata, BlueHDi120 sa 6-stepenim manuelnim menjačem i BlueHDi 100.
Srednji paket opreme Feel, sa bogatom opremom i u kombinaciji sa višestruko nagrađivanim PureTech motorom, tokom promocije ima cenu već od 14.490 evra. Ono što će svakako obradovati kupce jeste da su obezbeđeni atraktivni uslovi finansiranja sa 0% kamate za kredit od 36 meseci ili 0,99% kamate za lizing od 60 meseci.

ads
  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Kina izvukla utikač – za sada

Kina je pristala odgoditi i ublažiti planirane kvote električnih vozila nakon žalbi nemačkih proizvođača ...

Bottasu pol pozicija za poslednju trku sezone

Srebrne strele zauzimaju prvi startni red za završnu trku sezone Formule 1, ali ipak ...

Specijalna ponuda za Opel X modele

Opel Srbija pripremila je specijalnu ponudu auto kredita za SUV modele Mokka X, Crossland ...

Zeleni rekord u Zelenom paklu

Zeleni pakao kako, ne baš iz milošte, nazivaju Nürburgring Nordschleife dobio je novi rekord, ...

Apple se konačno i zvanično uključio u igru

Iako praktično nikada nije zvanično potvrđeno, nije tajna da se Apple “šunja” oko automobilske ...

I legenda dobila elektro motor

Jaguar E-type, kojeg je Enzo Ferrri proglasio najlepšim automobilom na svetu, dobio je svoje ...