Site icon

Citroen u svom stilu u Frakfurtu

Uz C3 Aircross koji će definitivno model koji cilja velik volumen prodaje, Citroen ce predstaviti i dva modela koja, kao i uvek, donose dah maštovitosti i hrabrosti ove marke

Foto: Citroen

C3 Aircross ne novi komapktni SUV, mada mu je crossower ipak bolja segmentacija. Ono što je ipak bitnije od segmentacije, uklapa se u globalnu pomamu za ovim kvazi terencima. A ono što je najbitnije je da C3 Aircross u sebi donosu 12 novih tehnologija za asistenciju u vožnji i 4 za povezivanje. Citroen najavljuje i veliku udobnost, mada ćemo tome poverovati tek kada budemo probali, kao i obećanu ekstremno dobru iskorišćenost unutrašnjeg prostora.

Foto: Citroen

Drugi novitet na štandu Citroena biće Space Tourer, koji za koji je u pomoć pozvan Rip Curl. Ovo je moderna vizija i verzija MPV-a koji dodatnu sposobnost ima i kroz 4×4 pogon, koji po trediciji kada su francuski proizvođači u pitanju razvio Dangel. Šta više, od samog starta stiže i druga, dodatna verzija koja je bliža kompaktnom motor homeu, a uredio ga je Pössl.

Foto: Citroen

Treća premijera je povezana sa modnom markom Courrèges. E-MEHARI je koncept čisto električnog kabrioleta sa tvrdim krovom i četiri sedišta, sa monogo dizajnerskih i modnih detalja, koji ovog trena može delovati kao rad na slobodnu temu, ali znajući Citroen, nije isključen da već nešto slično spremaju u serijskom obliku.
A po ustaljenoj praksi, Citroenove noviete prate i sjajni video klipovi, pa evo i malo dodatnih impresija:

https://youtu.be/eOGpXViH7Gw

https://youtu.be/59q41NaTm4M

Next: Novi biturbo za Insigniu Country Tourer