Site icon

Sada i zvanično Kia Stonic

Stonic, koji je u Frankfurtu predstavljen široj javnosti, postaje važan model u najnovijem i nabrže rastućem segmentu automobila u Evropi.

Foto: KIA

Model, koji se može pohvaliti vrlo atraktivnim izgledom, zahvaljujući karakterističnoj “tigrovoj maski” izdaleka je postao je prepoznatljiv kao Kia. Krov, koji podseća na legendarni Targo krov, predstavlja osnovu za dvobojni krov, a vozilo će se nuditi u čak 20 dvobojnih kombinacija, s mogućnošću izbora 5 boja krova i biće model s najbogatijim mogućnostima personalizacije opreme u ponudi Kije.

Foto: KIA

Kabina, kao i eksterijer, nudi kupcima mnoštvo mogućnosti personalizacije, s bogatim izborom živahnih kombinacija boja. Stonic, se može pohvaliti izvrsnom ergonomijom i donosi veliki izbor tehnologija, koje unapređuju udobnost, povezivost i bezbednost. Pametan raspored maksimalno iskorišćava prostor u kabini i svim putnicima omogućava pravu raskoš prostora u predelu ramena, nogu i glava.

Foto: KIA

Stonic pokreću savremeni i štedljivi benzinski i dizel motori, koji su uvek u kombinaciji s manuelnim menjačem. Upravljivost i ogibljenje su podešeni po Evropskom ukusu, pružaju dinamičnu vožnju sa direktnim odzivom upravljača i minimalinim naginjanjem karoserije. Nova KIA Stonic bi na tržište Srbije trebala stići već u januaru 2018.

Next: Opoziv za 5 miliona VW-a u Kini