fbpx

OMV MaxxMotion Super 100plus omiljen kod vozača

Sa završetkom letnje sezone putovanja najupečatljiviji utisak sa stanica OMV Srbija je da su potrošači pokazali nedvosmisleno poverenje u premijum goriva OMV MaxxMotion.

Ovo se posebno odnosi na jedinstveni i nedavno uvedeni OMV MaxxMotion Super 100plus. Još od trenutka uvođenja prvog aditiviranog goriva na tržište Srbije, pa sve do danas, kada je svojim potrošačima ponudila gorivo nepobedivog nivoa kvaliteta OMV Srbija je neprekidno potvrđivala lidersku poziciju. Ona se pre svega ogledala po pitanju ponude kvaliteta goriva, tako i u prednjačenju u uvođenju inovacija na tržište maloprodaje naftnih derivata. Sva premijum goriva iz ponude OMV Srbija (OMV MaxxMotion Diesel, OMV MaxxMotion Super 95 i OMV MaxxMotion Super 100plus) dostupna su širom celokupne mreže OMV benzinskih stanica u Srbiji.
Sa OMV MaxxMotion Super 100plus i sa nepobedivim kvalitetom nove formulacije ovog goriva od 100 oktana, OMV je potrošačima u Srbiji ponudio veću efikasnost, optimalnu funkcionalnost i unapređene performanse za njihova vozila. Inovativni aditivi koji se nalaze u ovom gorivu sprečavaju stvaranje korozije na delovima motora i celom sistemu za gorivo.
Ovaj benzin prvoklasnog kvaliteta igra glavnu ulogu u očuvanju funkcionalnosti i efikasnosti naročito kod savremenih vozila i motora. Pored potrošača koji su OMV-u poklonili svoje poverenje, sve ove činjenice bile su dovoljne i za nastavak saradnje sa renomiranim proizvođačem automobila Audijem kao i sa poznatim vozačem i trostrukim svetskim šampionom u auto sportu Milošem Pavlovićem koji su zajedno preporučili OMV MaxxMotion Super 100plus kao gorivo maksimalne snage i zaštite.
„Delimo neskriveno oduševljenje naših potrošača prednostima ovog goriva. Nakon što smo prošle zime ponudili naš najbolji dizel OMV MaxxMotion vrednosti -38oC CFPP, došlo je vreme da potvrdimo liderstvo po pitanju kvaliteta goriva, nudeći naš najbolji benzin od 100 oktana OMV MaxxMotion Super 100plus. Veoma smo zadovoljni prihvaćenošću koje gorivo Super 100plus ima kod naših kupaca od trenutka kada smo ga predstavili“, rekao je direktor maloprodaje u OMV Srbija Decebal Tudor i nastavio: „Ono je zaista jedinstveno na tržištu jer se njime zadovoljavaju potrebe najsavremenijih zahteva tehnologije u izradi auto motora i u skladu je sa najvišim standardima koje su definisala vodeća svetska udruženja automobilske industrije.“

foto: Vesna Lalic

„OMV MaxxMotion Super 100plus obezbedio je POZITIVNE prednosti našim kupcima i bili smo zadovoljni visokim stepenom prihvatljivosti koje su izrazili poslednjih meseci! OMV MaxxMotion Super 100plus je proizveden kao optimizovana formulacija našeg prvoklasnog benzina od 100 oktana, a na osnovu odlične prodaje od prvog trenutka kada smo ga uveli na srpsko tržište, sa ponosom smo shvatili da naši kupci to nisu prepoznali kao marketinški trik ili jednostavan dodatak starom imenu, već su postali svesni POZITIVNIH vrednosti po njihove automobile!“, zaključio je Tudor.
Ispunjavanjem ocena vrhunskog kvaliteta automobilske industrije OMV je istakao vodeću ulogu na polju istraživanja tehnologije goriva i njenog razvoja. Sve prednosti koje sa sobom nosi OMV MaxxMotion Super 100plus postižu se i mogu se osetiti već sa prvim sipanjem u rezervoar.

* OMV MaxxMotion Super 100plus ispunjava najviše zahteve (kategorije 5) koje je donela Svetska povelja o gorivu WWFC – Worldwide fuel charter. Efikasnost sagorevanja je poboljšana zbog visokog cetanskog ili oktanskog broja i efekta čišćenja goriva. Prednosti zavise od vozila, načina vožnje i tehničkog stanja motora i odnose se na poređenje sa gorivima koja ispunjavaju minimalne lokalne standarde (kada je reč o benzinu EN 228 i u slučaju dizela EN590).

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Šef McLarena Zack Brown se ponovio motorhoumom

Zack Brown šef Formula 1 tima McLaren se ponovio zanimljivim vozilom, sa bogatom istorijom ...

Aston Martin DBS Superleggera – manje kila više konja

Aston Martin je svoj DB11 pojačao i olakšao kako bi se izborio sa konkurencijom ...

Nemačko pravosuđe istražuje BOSCH

Nemački pravosudni organi istražuju mogućnost da su odgovorni iz kompanije Robert Bosch umešani i ...

Audi E-Tron Sportback – benzinu je odzvonilo

Audi je na salonu u Šangaju predstvio koncept E-Tron Sportback, koji kreće z serijsku ...

Srbija će igrati ključnu ulogu u strateškom planu Stellantis Dare Forward 2030

Stellantis je danas najavio da će u Kragujevačkoj fabrici u Srbiji instalirati novu platformu ...

Valkyrie, nije ni počeo a već dobio unapređenja

Aston Martin Valkyrie nije ni stigao do svojih 150 kupaca, a već je dobio ...