Site icon

Objavljene prve slike enterijera Venoma F5

Hennessey je uzburkao svet hiper automobila kada je prošlog meseca predstavio Venom F5, ali ono što je nedostajalo, jesu detaljne slike enterijera.

Foto: Hennessey

Za sada imamo tek nekoliko slika enterijera Venoma F5, a ono što prvo upada u oči je opcioni trkački upravljač, koji umesto sklopa vazdušnog jastuka ima ekran sa prikazom podataka koji se nalaze na instrument tabli kod normalne verzije. Oba upravljača su sa tri paoka i ravnim gornjim i donjim delovima.

Foto: Hennessey

Čini se da se većina kontrola, od pokazivača pravca do menjača nalazi na upravljaču, kako na trkačkoj, tako i na običnoj verziji. Minimalističku kabinu Venoma F5 karakteriše i obilje ugljeničnih vlakana i kože. Čak i ručke na vratima izgledaju kao da su izrađene od kože, dok otvori ventilacije izgledaju kao da su izrađeni od aluminijuma i oblikom asociraju na dizajn izduvnih cevi na stražnjem delu automobila. U centralnom delu table se nalaze ekran osetljiv na dodir, kao i četiri vertikalno postavljena rotaciona selektora, čije funkcije su za sada nepoznate. Hennesi verovatno još uvek radi na finalnom uređenju enterijera, obzirom da i ono što vidimo nisu fotografije, nego kompjuterski renderi.

Foto: Hennessey
Next: Aston Martin za mlade – novi V8 Vantage