Nova potvrda kvaliteta za OMV MaxxMotion goriva

Od kada su se pojavila na tržištu Srbije, OMV MaxxMotion goriva ne prestaju da privlače pažnju potrošača svojim najnaprednijim karakteristikama.

Od nedavno su testni rezultati ovih vrhunskih goriva, koja se prodaju na svim stanicama OMV Srbija, dobila i potvrdu svetski poznate sertifikacione kompanije TUV Austrija Automotive. Njihov sertifikat samo je još jedno od uverenja u nizu kojima su potvrđene navedene prednosti ovih goriva. Poslednjih godina OMV tim za inovacije u Austriji sproveo je brojne studije, ispitivanja i opsežna testiranja motora i automobila kako bi razvio goriva odličnih karakteristika za potrebe tehnologija koje se koriste u proizvodnji modernih automobila. OMV MaxxMotion goriva zbog toga imaju poboljšanu efikasnost, optimalnu funkcionalnost i unapređene performanse*. Rezultati testiranja i prednosti goriva provereni su i potvrđeni nezavisnim testovima TUV Austrija Automotive.
Od početka prodaje u Srbiji OMV MaxxMotion goriva su u svojim kategorijama po svim parametrima važila za jednog od predvodnika na tržištu. Tako zimski OMV MaxxMotion dizel je jedini i najbolji dizel na tržištu koji ima najnižu garantovanu tačku filtrabilnosti (cold filter plugging point (CFPP)) koja maksimalno iznosi -38o C**. OMV MaxxMotion Super 100plus je najbolje i jedino gorivo na srpskom tržištu koje ispunjava najviše ocene kvaliteta zadovoljavajući zahteve Svetske povelje o gorivu kategorije 5***.
TÜV AUSTRIA je međunarodna kompanija za testiranje, inspekciju i sertifikaciju koja posluje u više od 40 zemalja širom sveta. Uz brojne nacionalne i međunarodne akreditacije, Grupacija TÜV AUSTRIA nudi širok portfolio koji obuhvata industrijske usluge, inspekciju, nadzor, sertifikaciju, IT sigurnost, usluge osiguranja i obuku.
Zbog svih svojih naprednih karakteristika, korišćenje OMV MaxxMotion premijum goriva zajedno preporučuju nemački proizvođač automobila Audi, kao i trostruki šampion sveta u auto sportu Miloš Pavlović.

*Prednosti variraju u zavisnosti od vozila, načina vožnje i tehničkog stanja motora i odnose se na poređenje sa gorivima, koja ispunjavaju minimalne lokalne standarde (SRPS EN 228 kada je reč o benzinu i SRPS EN 590 kada je reč o dizelu).

**- 38o C je CFPP vrednost MaxxMotion dizela zimi prema SRPS EN 590 standardu.

*** OMV MaxxMotion Super 100plus ispunjava najviše zahteve (kategorije 5) koje je donela Svetska povelja o gorivu WWFC – Worldwide fuel charter.

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Počela je predprodukcija BMW X7

U pogonu u Spartanburgu BMW je počeo predprodukciju modela X7, koji će se na ...

Malo cirkusa nije na odmet

Novi Audi A8 broji sitno do svetske premijere. Tačnije još 11 dana, ali se ...

Od marta restilizovani modeli BMW Serije 2

U martu 2018. godine tržištu će biti predstavljeni restilizovani modeli BMW Serije 2 Active ...

Japanci su i za gorive ćelije, ne samo struju

Japanske vlasti podržavaju inicijativu o sve većoj proizvodnji automobila koji koriste hidrogen kao pogonsko ...

Megane RS stiže na velika vrata

U toku F1 vikenda u Monte Carlu Renault će predstaviti novi Megane RS. Nestrpljivo ...

Ništa od prodaje Ducatija

Volkswagen grupa je zaustavila bilo kakvu mogućnost prodaje Ducatija, uprkos pritiscima predstavnika radnika u ...