Site icon

Priča Honde CR80 ukradene pre 17 godina

U decembru davne 2001. godine, jedanaestogodišnji Kamron je otkrio da mu je neko ukrao voljeni Honda CR80 motocikl. Sedamnaest godina kasnije, Kamron je ponovo ujedinjen sa svojom mašinom.  

U decembru davne 2001. godine, jedanaestogodišnji Kamron Golbaf iz Kalifornije je otkrio da mu je neko ukrao voljeni Honda CR80 motocikl.  Sedamnaest godina kasnije, Kamron je dobio neobičan poziv policije, da je njegov, davno izgubljeni, CR80 pronađen. Prema rečima policijskog službenika, Majka Lasiga, motocikl je nedavno kupio građanin Kalifornije na web sajtu za oglase, zvanom craigslist. Nakon što ga je kupio, novi vlasnik je otišao da registruje motocikl, gde je saznao da njegov novi CR80 nije u sistemu, i da, kako bi ga registrovao, mora da prođe inspekciju od strane policije. Ovo je rezultiralo u tome da je policajac Ralf Vilegas otkrio da je motocikl ukraden. Nakon toga, Vilegas je kontaktirao Kamrona i preneo mu da policija drži njegovu Hondu CR80, i da može da je preuzme kad poželi. Dvadesetosmogodišnji  Kamron je ubrzo nakon poziva otišao u policijsku stanicu, gde je ujedinjen sa svojom davno izgubljenom mašinom.

Iako ova priča ima srećan kraj, za sve osim poslednjeg kupca, Lesig koristi ovaj publicitet kako bi podsetio javnost na potencijalne rizike pri kupovini polovnih vozila, od potpunih stranaca, na internetu. 5.929 dana je bilo potrebno da se čovek ujedini sa svojim dvotočkašem iz detinjstva, ali – bolje ikad nego nikad.

Next: Šefu VW-a, Matiasu Mileru plata od 12 miliona evra