fbpx

Specijalna ponuda za Hondu HR-V

Honda Srbija je pripremila posebnu akciju za model HR-V u Elegance paketu opreme sa popustom od 3.000€, odnosno po ceni od 20.990€

Ovaj model dolazi sa dinamičnim i efikasnim 1.5 litarskim i-VTEC benzinskim agregatom od 130KS koji je deo Honda Earth Dreams tehnologije, koja se nalazi u svim novim generacijama pogonskih agregata i prenosa poboljšava performanse i ujedno smanjuje štetan uticaj na okolinu. Pored toga što je HR-V jedno od vozila koji uliva najviše poverenja u crossover klasi, poneo je i laskavu titulu najomiljenijeg crossover-a na svetu i koji je u periodu od 2015. do kraja 2017. prodat u više od 2 miliona jedinica.
Model je opremljen dvozonskim klima uređajem, H-CONNECT sistemom, a u ponudu je uključen i ADAS napredni paket sistema za podršku vozaču. Hondin Sistem za kočenje pri malim brzinama standard je za HR-V model.
Info-zabavni sistem Honda CONNECT, baziran na aplikacijama i smešten unutar vozila, funkcioniše preko ekrana od 7 inča osetljivog na dodir. On se nalazi na sredini komandne table i uz Android operativni sistem, omogućava brz i lak pristup internet servisima, uključujući i aktuelno stanje u saobraćaju, vesti i vreme, društvene medije i internet radio, a prikazuje i informacije o vozilu – kao što su merač, ušteda goriva i vreme putovanja. Honda Connect sistem se sinhronizuje sa smart telefonima i drugim multimedijalnim uređajima kako bi putovanje učinio još zabavnijim.
HR-V 1.5 u Elegance paketu opreme nudi najveću prostranost i fleksibilnost u prostoru za putnike zahvaljujući inovativnom Honda sistemu magičnih sedišta (Magic Seat System) sa visokim nivoom prilagodljivosti i udobnosti.
Kada je o prtljažniku, njegova impresivna prostranost, zapremina od 453 litra uz korišćenje zadnjih sedišta ili 1026 litara, do linije prozora, sa sklopljenim zadnjim sedištima, široki otvor zadnjih vrata i niska visina za utovar omogućavaju osetno lakši pristup.
HONDA HR-V se savršeno uklapa u sve životne prilike pružajući najbolje od svega – stil, udobnost, sigurnost, laku upravljivost, odlične performanse i vrhunsku ekonomičnost.
Kupcima je na raspolaganju i kupovina automobila po principu zamene korišćenog vozila, nezavisno od brenda, za novi Honda automobil, uz najpovoljnije uslove doplate, pri čemu vrednost korišćenog automobila može da predstavlja učešće u finansiranju novog automobila.
Detaljnije informacije o specijalnoj ponudi možete pronaći u HONDA salonu u ulici Omladinskih brigada 33a na Novom Beogradu. Test vožnju modela HR-V možete zakazati putem sajta www.honda-srbija.rs ili putem telefona 011/2010 903, 2010 914 i 2010 971.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Dacia predstavila novi amblem i logo

Dacia uz nove startegije predstavila i novi amblem i logo koji dodatno naglašava tradiconalne ...

U Beogradu predstavljen BMW XM

U svetlu proslave jubilarnih 50 godina M odeljenja, BMW je i u Beogradu predstavio ...

Letnja servisna akcija u Hondi

Honda Srbija je 01.juna započela tradicionalnu letnju servisnu akciju koja vozačima Honda modela obezbeđuje ...

Sajamske cene u svim Peugeot salonima

Kao što su ljubitelji Peugeot vozila navikli i ove godine na štandu u hali ...

Sa sajamskog štanda pravo ka kupcima

Svi Suzukijevi modeli koji će biti predstavljeni na beogradskoj auto izložbi odmah dostupni za ...

Sačekajte zimu spremni uz Opelovu flash akciju čišćenja vozila sa lagera

Dočekajte spremno zimu u novim Opelovim automobilima koje možete nabaviti po povoljnijim cenama u ...