Site icon

Renault na Salonu sa novim Cliom i brojnim popustima

Za Renault i Dacia vozila, na Sajmu automobila u Beogradu, aktuelni su sajamski popusti, pogodnosti i bonusi

Odmah nakon premijere na salonu u Ženevi, posetioci beogradskog salona mogu da vide novi Renault Clio, mada, na žalost mnogih, ne i da ga kupe.

Clio, po mnogima jedan od potencijalnih bestsellera u B segmentu i jedna od najvažnijh premijera 2019. godine, u Srbiji će moći da se kupi od septembra meseca, ali i do tada, Renault ima zanimljivu i odlično zaokruženu ponudu, sa atraktivnim sajamskim popustima i pogodnostima.

Na Salonu automobila u Beogradu, komercijalna akcija za Renault vozila je koncipirana u vidu redovnog popusta, dodatnog sajamskog bonusa, dodatnog bonusa koji se odobrava pri kupovini novog vozila ukoliko je prethodno obavljen otkup starog vozila od kupca (zamena staro za novo), produžene garancije 5 god / 100.000 km za sve modele, osim Talisman i Koleos gde je u pitanju produžena garancija 5 god / 150000 km, kao i kredita i lizinga za period do 60 meseci sa kamatom od samo 2,49% uz koji kupci mogu da računaju na besplatno kasko osiguranje za prvu godinu.
Od specijalnih sajamskih verzija, izdvaja se Megane Berline u verziji Limited sa turbo benzinskim motorom TCe100, koji u ceni od 15.030 evra donosi veoma bogat paket opreme koji, između ostalog, sadrži dvozonski automatski klima uređaj, aluminijumske naplatje i multimedijalni uređaj R-Link sa navigacijom.
Dacia ove godine neće imati specijalne premijere, a od modela će biti izloženi Duster, Logan, Sandero i Sandero Stepway, a posebno se ističe novi 1.3 TCE motor na Dusterima koji se radi u dve verzije 130 KS i 150 KS.
Komercijalna akcija za Daciju dolazi pod sloganom 1,2,3… Dacia, I svi kupci mogu da računaju na sledeće stavke: 1 godina kasko osiguranja, 2 osnovna servisa, 3% kamate na period od 60 meseci putem Dacia finansiranja, a ova pogodnost važi za sva vozila iz game.
Svi kupci koji se odluče da finansiraju svoje vozilo navedenim kreditom ili lizingom sa kamatom 3%, mogu da očekuju i poklon u vidu dodatne opreme u vrednosti od 200€ sa PDV-om za model Duster i 100€ za ostale modele.
Sandero startuje sa cenom 8290 evra za verziju Essential sa klima uređajem i radio aparatom, ali za ovu sajamsku priliku kreirali smo i posebnu verziju Comfort sa uključenim multimedijalnim uređajem i navigacijom po ceni od 8990 evra za verziju sa motorom 1.0 SCe 75.

Next: Premijerno prikazan CR-V Hybrid