Site icon

Zašto Opel SUV modeli ne bi bili baš Vaš X faktor?

Miholjsko leto kojim nas je obradovao ovogodišnji oktobar mami na sjajna vikend porodična putovanja

Miholjsko leto kojim nas je obradovao ovogodišnji oktobar mami na sjajna vikend porodična putovanja. A ima li boljeg partnera za ovu avanturu od Opelovih SUV modela kojima su objedinjeni pouzdanost, sigurnost, praktičnost i atraktivan izgled.
Opel Crossland X je jasan, oštar, svež i neverovatno praktičan. Prvi igrač SUV selekcije odgovara svima onima koji su svestrani i spremni na izazove. Crossland X poseduje jedinstvenu specifičnost – fantastični enterijer, usmeren na one koji žele unapređenu funkcionalnost i praktičnost za svoju porodicu.

Opcioni dvobojni krov, veliki prtljažnik, kao i dovoljno unutrašnjeg prostora, glavni su atributi Crossland X modela, idealni su kako za kraće šoping putovanje, tako i za odlazak na dalje destinacije.
Prostran i moderan enterijer odiše visoko kvalitetnim materijalima i bogatom opremom. Tu su udobna ergonomska sedišta sa AGR sertifikatom koja se pomeraju u 16 pravaca, dok je ispred vozača kožom obložen multifunkcionalni upravljač.

U nivou pogleda opciono se nudi i head-up displej za prijatnije i bezbednije prikazivanje važnih informacija tokom vožnje. U ponudi je pregledna i vrlo laka za korišćenje 7-inčna multimedija koja koristi 4.0 IntelliLink sistem, kao i konekcija za AppleCarPlay i Andriod Auto. Takođe, Crossland X opciono nudi i sistem bežičnog punjenja za pametne telefone i još mnogo opreme za što bolji komfor.

Veliki, prostran, udoban, praktičan, moderan i bogato opremljen Grandland X zadovoljava sve potrebe pravog porodičnog automobila.

Osim komfora kojim obiluje, a koji obezbeđuje prostrana kabina i prtljažnik osnovne zapremine od 515 litara koja se jednostavnim spuštanjem sedišta može proširiti na čak 1652 l, ovaj SUV takođe brine o bezbednosti svojih putnika.
Sistemi poput upozorenja na opasnost od čeonog sudara sa detekcijom pešaka i autonomnim kočenjem u slučaju krajnje nužde, upozorenje na pospanost vozača, prepoznavanje saobraćajnih znakova i upozorenje na neželjeni izlazak iz vozne trake zaduženi su za bezbednost.

Opel Grandland X

Tu su i pametni AFL LED farovi, adaptivni tempomat sa limiterom brzine, dok o kontroli prianjanja brine IntelliGrip sistem sa posebnim podešavanjima kako bi vožnja po blatu, pesku ili snegu bila bezbednija i opuštenija. Za što lakše parkiranje zadužena je automatska asistencija, i kamere sa prikazom 360° oko vozila iz ptičje perspektive i detekcija „mrtvog ugla“ sa ultrasoničnim senzorima.
Vozač i putnici u Grandlandu X, mogu da uživaju u vrhunskoj digitalnoj povezanosti uz pomoć najnovije generacije IntelliLink Sistema kompatibilnih sa Android Auto i Apple CarPlay funkcijama. U vrhu centralne konzole Grandland X nudi i veliki ekran multimedije koji koristi IntelliLink sistem i može biti opremljen navigacijom Navi 5.0 sa 3D mapama. Opcija indukcionog bežičnog punjenja pametnih telefona eliminiše upotrebu kablova u kabini. Takođe, ugođaju u vožnji dodatno doprinosi i vrhunsko Denon ozvučenje sa osam HiFi zvučnika i snažnim subwooferom.
Ne čekajte da Vam avantura pokuca na vrata – posetite najbližeg Opel Partnera za najpovoljniju ponudu i stvorite je sami, u jednom od naših SUV modela. Više informacija možete pronaći na linku: https://www.opel.rs/ponude-i-usluge/aktuelne-ponude/aktuelne-ponude-automobila/opel-suv.html

Next: Za dobar biznis važan je pravi partner