Site icon

Stigao osveženi Polaris Slingshot za 2020.

Polaris je predstavio svoj unapređeni Slingshot trotočkaš sa osveženim izgledom, novim tehnologijama, kao i novim motorima

Foto: Polaris

Polaris je predstavio svoj unapređeni Slingshot trotočkaš sa osveženim izgledom, novim tehnologijama, kao i novim motorima. Najveća novima Slingshota za 2020. godinu je to što je dobio Polarisov novi 2.0 litarski redni četvorocilindraš sa 178 KS i 163 Nm obrtnog momenta čija snaga se prenosi na zadnji točak bazne SL verzije.

Foto: Polaris

Kome to nije dovoljno može da se opredeli za R model sa 203 KS i 195 Nm. Sem što će imati više snage na raspolaganju, vlasnici R modela će moći i da uživaju u ručnim promenama brzina opcionog petostepenog menjača. U suprotnom, Svaki novi Polaris Slingshot dolazi sa robotizovanim petostepenim manuelnim menjačem koji nema papučicu kvačila i kojim se upravlja putem dugmića na centralnoj konzoli.

Foto: Polaris

Kabinu novog Slingshota krase kožom obmotani upravljač sa poravnatim donjim delom, podesive rešetke za ventilaciju kabine, tapacirana centralna konzola sa ostavom, kao i držači čaša većeg prečnika. 7.0 inčni centralno postavljeni ekran je deo serijske opreme, a iz Polarisa tvrde da sada pruža veće uglove gledanja i jače pozadinsko osvetljenje.

Foto: Polaris

Rockford Fosgate audio sistem jačine 100 w i dva USB takođe dolaze standardno, dok su zadnji odbojnik i navigacija deo dodatne opreme. Novi Polaris Slingshot kreće u prodaju ovog proleća sa početnom cenom od 26,499 dolara.

Foto: Polaris
Next: Karginov do druge titule na Dakar Reliju