Site icon

Potpuno novi Renault Rafale predstavljen na BG Car Show

Potpuno novi Renault Rafale E-Tech Full Hybrid predstavljen srpskoj publici na BG Car Show 2024.

BG Car Show / Renault Rafale

Potpuno novi Renault Rafale E-Tech Full Hybrid predstavljen srpskoj publici na BG Car Show 2024. Na press danu kojim je zvanično otvoren BG Car Show 2024, Renault je premijerno predstavio svoj najnoviji model, Novi Renault Rafale, kao i svoju izuzetnu sajamsku ponudu. Novi Renault Rafale je najnoviji član Renault porodice vozila, a stigao je na Beogradski sajam direktno sa Ženevskog salona automobila. Posetioci BG Car Show-a će biti među prvima u Evropi kojiće imatipriliku da se upoznaju sa ovim revolucionarnim automobilom.
Dizajniran pod vođstvom ŽilaVidala, glavnog dizajnera brenda, Novi Renault Rafale predstavlja vizionarski korak unapred u evoluciji Renault-ovogdizajna. Ovaja utomobil ne samo da odražava savremene estetske standarde, već i donosi hrabrost i inovaciju u svetu automobila. Kroz Rafale, Renault nastavlja da postavlja standarde u industriji, nudeći vozilo koje odražava dinamičnost i modernost.

BG Car Show / Renault Rafale

Sa recikliranim materijalima i najsavremenijim sistemom povezivanja, Novi Renault Rafale pokreće efikasan hibridni pogon E-Tech full hybrid sa 200 KS. Ovaj pogonski sistem obećava nezapamćeno iskustvo u vožnji, kombinujući performanse sa odgovornošću prema okolini. Jedna od novina je i novi E-Tech 4×4 300 KS hibridni pogon, koji će u modelu Rafale biti dostupan kasnije.
Pored Novog Renault Rafale-a, Renault je izložio i svoju impresivnu paletu ekonomičnih vozila na BG Car Show-u 2024. Modeli poput Clio E-Tech i Captur pružaju napredne tehnologije i izuzetne performanse, dok su Megane Grand Coupe i Megane Conquest sinonim za eleganciju i stil. Tu je i Austral E-Tech, C-SUV koji sa svojim motorom od 200 KS nudinajviše u svojoj klasi.
Renault za svoje kupce uvek priprema posebnu sajamsku ponudu koja ove godine uključuje bonus od 400 do 1500 evra u zavisnosti od modela, 6 godina garancije za sve modele putničkih vozila, kao i povoljne finansijske ponude poput beskamatnog kredita do 10.000 evra zaperiod do 36 meseci ili fiksne kamatne stope u evrima od 3,99% zaperiod do 84 meseca.
Posetiteštand Renault-a na BG Car Show-u 2024 i otkrijte budućnost vožnje već danas!

Next: Svečano otvoreni BG Car Show i Motopassion 2024