fbpx

Za nestrpljive DS 7 Crossback već u predprodaji

Iako će zvanično krenuti u prodaju tokom januara 2018. DS 7 Crossback već sada može da poruči, što znači da će kupcu biti ispručen mnogo pre drugih.

Foto: DS

Prilično pretenciozno, ali i dobro marketinški osmišljeno za ekskluzivni brend koji se izrodio iz Citroena. DS 7 je premijerno prestavljen u Ženevi ove godine, i zaista je uzdrmao javnost. DS radi ono što je Citroen pomalo prestao da radi – bude hrabar i avangardan. Ovaj kompaktni crossower ima nastup na kojem bi mu mnogi mogli pozavideti, a pogotovo uz rotirajuće prednje svetlosne grupe koje je u delo pretvorio Magnetti Marelli. Potpuno su prilagodljiva okruženju i raspoloživom ambijentalnom svetlu i brzini vozila. Potpuno revolucionaran sistem sa čak tri LED projektora u svakom faru. Gotovo da se isto može reći i za stražnje svetlosne grupe sa originalnim DS LED 3D sistemom.
Nije samo šminka na visokom nivou u DS 7 Crossback. Uz njega se može dobiti (u zavisnosti od nivoa opreme) DS CONNECTED PILOT, koji je uz aktivni tempomat na samo korak od autonomne vožnje. Tu je i DS NIGHT VISION sitem koji značajno poboljšava vidljivost tokom vožnje noću i DS ACTIVE SCAN SUSPENSION, sistem ogibljenja koji koristi kameru da bi predvideo neravnine na putu i adekvatno pripremio ogibljenje za ono što nailazi. Generalno, DS 7 Crossback ima novu stražnju osovinu, za koju proizvođač obećava vanserisku upravljivost i udobnost za putnike.

Foto: DS

Što se enterijera tiče, bolje je pogledati fotografije, i skinuti kapu za šik koji očekuje budućeg vlasnika.

Foto: DS

U predprodaji, može se poručiti samo sa dva agregata i osmostepenim automatskim menjačem. Benzinac je 1,6 litarski THP 225 S&S sa isto toliko konjskih snaga, i dvolitarski dizel BlueHDi 180 S&S. Razumljivo, nestrpljive kupce koji DS 7 Crossback žele pre svih očekuje i bogata oprema, koji će poprilično i da plate, pa su tu i točkovi od 20”, ekskluzivna koža na sedištima i armaturi, pa čak i La Premiere patosnice. Šalu na stranu, u ovom specijalnom La Premiere paketu stižu i praktično sve postojeće bezbednosne asistencije.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Continental razvija pneumatike za EV i hibride

Prema JATO Dynamics, tokom oktobra 2020. godine u Evropskoj uniji hibridi i električni automobili ...

Aston Martin DBX je osvežen za 2025. godinu

Aston Martin DBX je osvežen za 2025. godinu, a najveće unapređenje nalazi se u ...

Renault radi na inovativnim rešenjima za punjenje EV

Renault kroz projekat INCIT-EV radi na inovativnim rešenjima za brže, jednostavnije i efikasnije punjenje ...

Čvrste baterije šalju litijum jonske u penziju?

Litijum jonske baterije su rešenje sadašnjice i biće rezervoar energije prvih serijskih EV. Ali, ...

Mercedes Benz Vision EQS zvezda Frankfurta

Osim činjenice da odavno ima sopstvenu ogromnu halu u Frankfurtu, Mercedes Benz je predstavio ...

Nissan Leaf sa auto pilotom

Naredna generacija potpuno električnog automobila Nissan Leaf imaće auto pilot koji će omogućiti 100% ...