Site icon

Predstavljen novi kamper iz Opela

Stylish, comfortable, flexible: The new Opel Vivaro Life is the ideal leisure vehicle with overnight possibility. It will celebate its world premiere at the Frankfurt Motor Show in a few days.

Gde su dva, tu je i treći. Nove Tourer i Combi+ putničke varijante su najavljene nedavno, a ovaj duet je postao trio na Salonu automobila u Frankfurtu (IAA), kada se multifunkcionalni Vivaro Life kamper i van za uživanje u slobodnom vremenu pridružio ekipi.

Foto: Opel

Sve tri nove varijante imaju sledeće stvari zajedničke: prvoklasnu opremu i komfor sličan onome koji je u ponudi kod putničkih automobila, obilje prostora i varijabilnu konfiguraciju sedišta za putnike. Pored toga, novajlije dolaze sa modernim tehnologijama i sistemima asistencije. Dodatno, Life i Tourer su takođe vizuelno atraktivni sa dinamičnim i elegantnim dizajnerskim detaljima.

Foto: Opel

Zahvaljujući inteligentno osmišljenoj i fleksibilnoj opremi, Vivaro Life je savršeno pogodan za produženo kampovanje ili spontana vikend putovanja. Standardna rotaciona individualna sedišta u drugom redu i pomična klupa postavljena na šinama, opremljena inteligentnim mehanizmom koji može da je pretvori u komforan krevet u roku od nekoliko sekundi u trećem redu, konvertuje ovaj „lifestyle“ van u ugodno mesto za spavanje sa izvanrednim komforom.

Foto: Opel

U opcije se ubrajaju dodatno zatamnjeni prozori, sklopivi stočić između drugog i trećeg reda sedišta sa pomoćnim grejačem, što obezbeđuje ugodnu temperaturu čak i tokom zimskih meseci.

Next: Sada i zvanično Kia Stonic