Citroen C3 Aircross i kod nas

C3 Aircross nudi nove tehnologije koje olakšavaju život i u gradu i na otvorenom putu. Kompaktno terensko vozilo poziva vozače, naviknute na stil, udobnost i avanturu, da dožive novo iskustvo.

Foto: Citroen

Uz najmodernije bezbednosne sisteme novi kompaktni SUV Citroën C3 Aircross je dominantan na asfaltu kao i van njega. Idealan je za ljubitelje urbanih avanturističkih vožnji i ljubitelje sporta, rekreacije i aktivnosti na otvorenom. Opremljen je intuitivnim tehnologijama koje služe za lakše i sigurnije putovanje kao što su sistem za pristup i pokretanje vozila bez ključa, aktivna sigurnosna kočnica sa zvučnim i vizuelnim upozorenjem za smanjenje rizika od frontalnog udara, sistem za upozorenje o napuštanju trake, sistem prepoznavanja znakova za ograničenje brzine, 7-inčni ekran osetljiv na dodir, bežično punjenje za Smartphone, Mirror Screen funkcija za uživaje u multimedijalnom sadržaju sa pametnih telefona ili 3D navigacija sa prepoznavanjem glasa.

Foto: Citroen

Citroën C3 Aircross se izrađuje sa motorima PureTech opremljenim najnovijim tehnologijama za povećanu brzinu i kontrolisanu potrošnju goriva i emisije štetnih gasova. Dostupan je u verziji sa PureTech 110 motorom sa ručnim i automatskim menjačem i PureTech 82 sa ručnim menjačem. Pokreću ga i dva dizel agregata, BlueHDi120 sa 6-stepenim manuelnim menjačem i BlueHDi 100.
Srednji paket opreme Feel, sa bogatom opremom i u kombinaciji sa višestruko nagrađivanim PureTech motorom, tokom promocije ima cenu već od 14.490 evra. Ono što će svakako obradovati kupce jeste da su obezbeđeni atraktivni uslovi finansiranja sa 0% kamate za kredit od 36 meseci ili 0,99% kamate za lizing od 60 meseci.

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Čime podmazivati turbo motor?

Čime podmazivati turbo motor? Sve ih je više, kapaciteti kartera sve manji, a zahtevi ...

Zanimljiv projekat sa eBaya: BMW E30 sa Hondinim motorom

Na sajtu eBay se našao vrlo zanimljiv projekat, odnosno BMW Serije 3 sa centralno ...

Toyoti 1-2 na na prvoj trci WEC Šampionata

Vozačima Toyote pripale su prve dve pozicije na prvoj trci WEC šampionata 2018/19 Kao ...

Da li će u Volvo Mercedesov motor i obrnuto?

Da li će Li Shufu, najveći pojedinačni akcionar Daimlera jako promešati karte u automobilskom ...

Menjač sa tri spojnice od Honde?

Da li DSG menjač dobija naslednika sa 11 brzina? Honda je podnela zahtev za ...