fbpx

Toyota pripremila RAV4 Hybrid Black Edition

Kao što mu ime jasno govori, novi RAV4 Hybrid Black Edition ima moćan jednobojni tretman zbog kojeg se Toyotin SUV srednje veličine ističe u masi

Duboki finiš Midnight Black crne boje dovodi do “omekšavanja” oštrih uglova i lica karoserije, što je efekat pojačan upotrebom odgovarajućih elemenata crnog stila. Prednja i donja rešetka, donji odbojnici, zaštita branika, obloge ogledala na vratima, zadnja ukrasna lajsna i spojler potpuno su crni, dok 19-inčni alu naplaci takođe imaju sjajan crni finiš. Sve je obojeno u crno, tako da je jedini prekid u potpuno tamnoj pojavi hromirani Toyotin znak na sredini prednjeg dela automobila.
Sedišta su obložena visokokvalitetnom crnom sintetičkom kožom sa sivim štepom. Ovo se kombinuje s crnim ukrasima i unutrašnjošću (deo redovne specifikacije za RAV4 Style), kako bi se stvorio upečatljiv ambijent kabine.
Elementi standardne i dodatne opreme odgovaraju trenutnom nivou RAV4 Style i uključuju, između ostalog, inteligentne senzore za parkiranje, video nadzor od 360 stepeni, digitalni unutrašnji retrovizor, digitalni audio sistem JBL sa devet zvučnika sa DAB-om i bežični punjač za mobilni telefon. Toyota Safety Sense i integracija za pametne telefone Apple CarPlay i Android Auto dobijaju se kao standardni deo opreme.
Novi RAV4 Hibrid Black Edition dostupan je za naručivanje odmah uz isporuke kupcima od oktobra 2020. godine, u skladu s lokalnim planovima za svako tržište.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Indy 500 – više od igre

Uz nastup Fernanda Alonsa, ovogodišnja Indy 500 trka dobiće par miliona gledalaca više, ali ...

Porsche Taycan ponovo je vladar Nurburgringa

Porsche Taycan ponovo je vladar Nurburgringa čak i pre nego što je je proizvođač ...

Ferrari FXX-K Evo – preko 1000 KS

Novi Ferrari FXX-K Evo spreman za svoj prvi nastup izvan Italije, a i za ...

Ništa od udruživanja Renault – FCA

Završilo se pre nego što je počelo. FCA je povukao svoj predlog za spajanje ...