fbpx

Honda u Srbiji sa kompletnom ponudom motocikala

Honda je novitetima za 2021. zaokružila osvežavanje svoje modelne ponude, a ljubitelji dvotočkaša u Srbiji mogu poručiti sve modele

21YM HONDA GL1800 GOLD WING TOUR

Honda Gold Wing je, u svom izdanju još za 2018. godinu, potpuno redizajniran. Postao je mnogo lakši, vitkiji i agilniji, dok je i dalje koristio lavinu obrtnog momenta iz monumentalnog bokser šestocilindarskog motora od 1800ccm, uz mnoštvo novih elemenata koji su zacementirali njegovu reputaciju tehnološke perjanice, uključujući opciju 7-brzinskog menjača sa dvostrukom spojnicom.
Modeli za 2021 Gold Wing i Gold Wing „Tour“ su ažurirani kada je u pitanju kvalitet zvuka i zvučnika. Gold Wing je sada u novoj Pearl Deep Mud Grey kolornoj šemi, sa narandžastim akcentima na prednjem blatobranu, poklopcu motora, oko fara, na rezervoru za gorivo i zadnjem odeljku.

21YM HONDA GL1800 GOLD WING TOUR

Model tradicionalnijeg turing okruženja, Gold Wing „Tour“ je sada praktičniji i komforniji za duža putovanja. Zapremina kutije povećana je na 61 litar, dovoljno za dve velike “Full face” kacige, a sada ovaj model ima luksuznu presvlaku sedišta od prevrnute i sintetičke kože, kao i relaksiraniji ugao naslona za suvozača. Gold Wing „Tour“ će biti dostupan u dve opcije boja: Gunmetal Black Metallic i Candy Ardent Red.

Sasvim očekivano, revidirani Gold Wing kruna je Hondine ponude za 2021. godinu, koju čine čak 24 nova ili revidirana modela, od Vision 110 skutera sa vazdušnim hlađenjem do moćnog „Wing“ modela, uz sve varijante između njih. Honda već dugo pruža ponešto za vozače svih uzrasta i ukusa. Sa širokim potencijalom iscrpne ponude za 2021. godinu, to važi više nego ikada ranije.
U Srbiji će se cene Gold Wing modela kretati od 27.000 eur do 37.000 eur.

Ljubitelji sportskih motocikala će biti zadovoljni – snažan CBR1000RR-R Fireblade sa visokim brojem obrtaja, inspirisan MotoGP-om, predvodi porodicu uz sportske sposobnosti modela CBR650R u stvarnom svetu, i „džepnu“ dvocilindarsku raketu CBR500R.

20YM Africa Twin and Africa Twin Adventure Sports

Vozači skloni avanturama takođe imaju sjajne opcije, od modela Africa Twin „za bilo kuda“ i njegove varijante „Adventure Sports“ koja prelazi čitave kontinente, do jedinstvenog, SUV X-ADV dvotočkaša, svestranog modela NC750X i kompaktnog avanturiste CB500X.
Neo Sports Café porodica vraća motocikl na svoju osnovu i svodi ga na goli metal. CB1000R i CB1000R Black Edition visoko postavljaju letvicu stila, a odmah za njima idu i CB650R i CB125R; oba ova modela imaju visoke specifikacije i veoma su poželjni.
Ljubitelji posebnog kul stila sada mogu da biraju između dva Rebel modela, pošto se CMX1100 Rebel pridružio modelu CMX500 Rebel. Ova sasvim nova, posebno podešena mašina nudi jak, karakteristični odgovor sovjim dvocilindarskim motorom, sofisticiranom tehnologijom vožnje i šasijom koja se izuzetno dobro kontroliše.

2020 HONDA FORZA 300

Ni vozači luksuznih skutera neće biti razočarani. Vrhunski modeli Forza 125 i novi Forza 350 sada su dobili društvo u novom modelu Forza 750 – nove perjanice ponude sportskih modela visokih performansi GT Forza, nabijene tehnologijom (uključujući menjač sa dvostrukom spojkom) i deluks komforom za dvoje.
Za nove vozače, ukupno osam mašina kompatibilnih sa dozvolom kategorije A1 podešeno je i spremno da krene: skuteri Forza 125, PCX125, SH125, SH Mode i Vision 110, i CB125F, CB125R te MSX Grom motocikli.
Svi modeli se mogu poručiti i na tržištu Srbije.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Originalni mini bike iz filma Glup i gluplji na prodaju

Mini motocikl korišćen u scenama filma Glup i gluplji iz 1994. godine se nalazi ...

Dani Pedrosa saopštio svoju MotoGP budućnost

Kao što je najavio, Dani Pedrosa je danas saopštio svoje planove za budućnost Nakon ...

MotoGP – Yamahine novine ne donose rezultate

MotoGP – Yamahine novine ne donose rezultate kakvima se ceo tim nadao na zvaničnom ...

Oliveira prvi Portugalac na MotoGP pol poziciji

Miguel Oliveira nastavlja sa nizom “prvih ikada” dostignuća, postao je prvi Portugalac ikada na ...

Drugi pobeđuju, a Mir vodi u MotoGP šampionatu

Šampiona sveta bez pobede je bilo i biće, a trenutno u MotoGP šampionatu vodi ...

MotoGP – Ducatijevim vozačima prvi startni red u Valensiji

Sve tri prve startne pozicije na posledenjoj MotoGP trci sezone osvojili su vozači na ...