fbpx

Dacia Jogger premijerno na BG Car Show 2022.

Na ovogodišnjem BG Car Show 2022 Dacia domaćoj publici premijerno predstavlja novi vizuelni identitet marke i potpuno Novi Dacia Jogger

Na ovogodišnjem BG Car Show posetioci imaju priliku da upoznaju novi vizuelni izgled Dacia brenda. Novi logotip i novi amblem marke su oličenje jednostavnosti i izdržljivosti, a sa novom zelenom bojom, Dacia ističe svoju terensku prirodu.
Dacia okreće novo poglavlje, ali ipak brend ostaje veran svom duhu. Iako formula uspeha ostaje ista, novi vizuelni identitet dodatno naglašava njene vrednosti: jednostavnost, autentičnost i robusnost, i sve to po uvek pristupačnoj ceni.
Na ovogodišnjem BG Car Show Dacia iz svoje bogate palete ekonomičnih vozila koja su dostupna kako sa klasičnim motorima, tako I sa fabrički ugradjenim plinom, domaćoj publici premijerno predstavlja Novi Dacia Jogger, svestrani porodični automobil koji objedinjuje dužinu karavana, prostranost monovolumena i izgled SUV-a. Jogger je dostupan u nekoliko modularnih verzija za 2 do 7 putnika, bez pravljenja kompromisa kada je reč o udobnosti i prostranosti.
Posetioci imaju priliku da vide i Dacia Sandero Stepway, robusni i svestran krosover, impresivnog dizajna, kao i Novi Dacia Duster, SUV neprevazidjene svestranosti, savršen za svakodnevnu vožnju i pustolovine u divljini koji je za 2022. godinu obogaćen posebnom limitiranom serijom Dacia Duster Extreme, koja predstavlja vrh ponude za ovaj model.
Dacia svojim kupcima uvek nudi ono što im zaista treba, pa tako i ovaj put svi koji se odluče za kupovinu vozila tokom sajma ostvaruju pravo 5 godina garancije.
Kao i svake godine, svi kupci će moći da izaberu neku od izuzetno povoljnih ponuda Dacia Finansiranja, a za ovu godinu smo pripremili kredit u dinarima ili eurima sa progresivnom kamatnom stopom u zavisnosti od perioda finansiranja. Posebno bi izdvojili kredite u eurima sa kamatnom stopom 0,99% za period od 36 meseci ili sa kamatnom stopom od 3,99% za period otplate od 60 meseci. Takodje treba istaći i kredit sa subvencionisanom kamatnom stopom do 84 meseca uz koji svi koji se za njega odluče dobijaju benefit u vidu prva dva osnovna servisa gratis.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Nemačka firma pravi kamper nadgradnje od “održivih” materijala

Kamperi su sve popularniji u evropskim državama, a nemačka firma BUMO nudi kamper nadgradnje ...

Infiniti se povlači iz Zapadne Evrope, ali ostaje u Istočnoj?!

Infiniti je najavio veliki plan za rekonstrukciju, a deo tog plana je i povlačenje ...

Kia Stonic počinje sa prodajom u Srbiji

Dugo najavljivani i očekivani kompaktni crossover iz Kije stigao je u Srbiju i njegova ...

Gori još jedan brod zbog električnog automobila?

Gori još jedan brod za prevoz vozila, a sumnja se da je požar nastao ...

Formula 1 – odluka pada u poslednjoj trci

Prva ikada trka Formule 1 u Saudijskoj Arabiji na novoj uličnoj stazi Jedah Corniche ...

Elektrifikacija – strateški pravac BMW Grupe

Elektrifikacija je jedan od strateških pravaca korporativne strategije BMW Grupe NUMBER ONE > NEXT. ...