fbpx

Volvo na DDOR BG CAR SHOW

Volvo na DDOR BG CAR SHOW donosi budućnost i puno pogodnosti

Volvo EX 30

Volvo na DDOR BG CAR SHOW donosi budućnost i puno pogodnosti . Volvo Car Srbija i ove godine učestvuje na Beogradskom sajmu automobila koji će se održati od 21. do 27. marta. Za ponovno učešće brenda Volvo na ovom velikom regionalnom automobilskom događaju mnogo je razloga – Volvo Car Srbija pripremio je izuzetno povoljnu ponudu vozila koja važi samo do kraja marta, premijerno ćemo predstaviti novi električni model EX30 koji otvara potpuno novu eru u životu marke Volvo, a tu je i promocija dobrotvorne inicijative u kojoj Volvo sarađuje sa Fondacijom Novak Đoković.
U velikoj sajamskoj akciji odvezite Volvo SUV
Za predstojeći sajam automobila, Volvo Car Srbija je pripremio i ekskluzivnu ponudu u kojoj nudimo nova Volvo vozila iz zaliha mnogo povoljnije i uz velike uštede. Ljubitelji Volvo SUV vozila XC40, XC60 i XC90 sa benzinskim i dizel motorima sve do kraja marta mogu odvesti svoj željeni model odmah, po ceni već od 36.990 EUR, uz uključenu dodatnu opremu u vrednosti do 7.500 EUR, sa 5 godina garancije bez ograničenja kilometraže i 3 godine besplatnog održavanja, a za lakšu kupovinu u ponudi je i vrlo povoljno finansiranje sa 0% kamate.
Volvo Vas sa zadovoljstvom poziva da nas tokom sajma automobila posetite u Hali 1. Bićete očarani svime što smo spremili za Vas.

Volvo EX30

Mali električni Volvo EX30 vozi u veliku budućnost
Posetioci beogradskog sajma automobila imaće priliku da u Hali 1, gde se Volvo ove godine predstavlja, prvi put upoznaju novi potpuno električni EX30, veliki novitet kompanije Volvo koji sa stilom predstavlja brend. Kao naslednik slavne istorije brenda Volvo EX30 donosi mnoge inovacije i impresionira izuzetnim performansama. Od 0 do 100 km/h ubrzava za samo 3,6 sekundi, puni se do 80 % za manje od 27 minuta, a jedno punjenje mu je dovoljno za do 480 kilometara vožnje.
Mali po veličini, ali veliki za život, ovaj SUV je rezultat svih sjajnih stvari koje Volvo donosi, što se pokazuje i u oblasti zaštite životne sredine. EX30 je izuzetno ekološki prihvatljivo vozilo, stvarajući najmanji ugljenični otisak bilo kog Volvoa do sada. To nije samo posledica činjenice da ima nultu emisiju kao električno vozilo, već i da je njegova proizvodnja ekološki prihvatljiva. Pošto je EX30 mali, za njega se koristi manje materijala, a čak se i on u velikoj meri reciklira, što dodatno smanjuje uticaj ovih materijala na životnu sredinu. Unutrašnjost vozila je takođe održivo dizajnirana, koristeći širok spektar recikliranih i obnovljivih materijala za sedišta, instrument tablu i vrata, uključujući materijale kao što su džins, lan i mešavina vune.
Novi električni Volvo EX30 mnogo je više od običnog vozila – on je simbol održive i napredne mobilnosti, kombinujući performanse, udobnost, jednostavnost, pouzdanost i ekološku prihvatljivost. Sve ove prednosti posetioci ovogodišnjeg sajma moći će uskoro da iskuse iz prve ruke.

Volvo

100 EUR od svakog prodatog Volva za Fondaciju Novak Đoković
Grupa Volvo Car Adria, čiji je deo i Volvo Car Srbija, prošle godine je započela saradnju sa Fondacijom Novak Đoković, koja aktivno razvija projekte predškolskog vaspitanja i obrazovanja u Srbiji i dodeljuje grantove obrazovnim inicijativama za pomoć deci da steknu kvalitetno predškolsko obrazovanje. Rad humanitarne fondacije, koju su 2007. godine osnovali teniska zvezda Novak Đoković i njegova supruga Jelena, u Volvo Car Srbija nedavno su podržali donacijom dva nova vozila.
U Volvou pristupaju ovoj saradnji jer dele iste vrednosti kao i fondacija. Kvalitetan razvoj dece je ključan za njihovu budućnost i poboljšava njihovu bezbednost – vrednost kojoj je Volvo oduvek bio posvećen. Za više od 95 godina stvaranja vozila, Volvo je spasio preko milion života svojim bezbednosnim inovacijama, a sada razvija revolucionarne sisteme za razumevanje dobrobiti i ponašanja tokom vožnje za još potpuniju bezbednost. Kao što Fondacija Novak Đoković sveobuhvatno pristupa svom radu, tako i Volvo imaju sveobuhvatan pristup bezbednosti – verujemo da možemo biti istinski slobodni samo kada se osećamo bezbedno i u psihološkom smislu, a bezbednost shvatamo kao sigurnost za sve.
U okviru društveno odgovorne kampanje koja je trenutno u toku, Volvo Car Adria grupa će donirati 100 evra Fondacije Novak Đoković za svaki Volvo prodat do 15. aprila 2024.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Hyundai Srbija pojačava mrežu zastupnika

Kompanija Hyundai Srbija ovlastila je kompaniju Bavaria Team iz Čačka za prodaju novih i ...

Toyota Yaris osvojila titulu automobila godine u Evropi

Potpuno nova Toyota Yaris proglašena je evropskim automobilom godine za 2021. godinu! Odabran od ...

U Beogradu pretpremijerno predstavljen Opel Combo Life

U Beogradu je ekskluzivno u sjajnoj atmosferi, začinjenoj fudbalskim navijačkim duhom, pretpremijerno predstavljen Combo ...

Sve se menja Kimi Raikkonen se ne menja, zna šta radi

Kimi Raikkonen, umesto da ode u penziju, voziće još dve godine u realno, za ...

Formula 1 – U Džedi pol pozicija za Pereza

Formula 1 ponovo iznenađuje – Sergio Perez je iznenadio i sebe i tim i ...

Tavares kaže da Euro 7 normu ne treba ni uvoditi

CEO Stellantisa Carlos Tavares kaže da je potpuno besmisleno uvoditi Euro 7 normu u ...