fbpx

Mercedes-Benz najavio restilizovanu E-Klasu

Mercedes-Benz je najavio restilizovanu E-Klasu sa blago izmenjenim izgledom, više tehnologija i mnoštvom elektrifikovanih opcija

Foto: Daimler

Restilizovana verzija aktuelne generacije E-Klase, koja se pojavila 2016. godine, stiže na leto i sa sobom donosi blage izmene na spoljašnjosti, nove tehnologije u kabini, ali i hibridne pogonske jedinice. Mercedes nije objavio mnogo detalja u vezi restilizovane E-Klase, obzirom da automobil još nije zvanično predstavljen.

Foto: Daimler

Ipak, nemački proizvođač je podelio fotografije blago kamufliranih prototipa predstojeće E-Klase u Las Vegasu. Po ovim fotografijama možemo zaključiti manje izmene na prednjim farovima, odbojnicima i rešetkama hladnjaka. Kada smo kod rešetke hladnjaka, moguće je da će restilizovana E-Klasa dobiti tkz. “Panamericana” rešetku.

U kabini se očekuju novi upravljač i MBUX sistem. Pored toga, “Intelligent Drive” će biti rasprostranjen u osveženoj E-Klasi, što znači da će aktivni sistemi za upravljanje i kočenje biti u stanju da sami manevrišu u uslovima opasnosti, ali i uslovima saobraćajnih gužvi.

Foto: Daimler

Iz Mercedesa obećavaju najmanje sedam plug-in hibridnih modela koji će biti deo ponude E-Klase. Dodatno, E-Klasa će doneti i dva nova motora, 2.0 litrasku jedinicu sa blagim hibridnim sistemom i 268 KS i 3.0 litarski redni šestocilindraš sa blagim hibridom i 362 KS.

Foto: Daimler

Nije još poznato kada će restilizovani Mercedes E-Klase zvanično debitovati, ali je poznato da u prodaju kreće već tokom leta.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Prvi pogled na nezvanične slike novog BMW-a Z4

Procurele su slike novog BMW-a Z4, koje i pored toga što su malo mutne, ...

Lucid Air luksuzna električna limuzina debitovala

Kalifornijski Lucid Motors je predstavio svoju prvu luksuznu električnu limuzinu, model Air Lucid Air ...

Renault potvrđuje zaokret prema elektrifikovanim vozilima

Renault potvrđuje svoju brzu preorijentaciju na elektrifikovana vozila impresivnim rastom udela prodaje električnih i ...

Šta kada vam stigne deo od Formule 1?

I ovo se dešava – vlasnik BMW-a M3 je poručio lamelu kvačila preko Amazona, ...

Toyota zvanično pokazala svoj GR010 Hybrid za Leman

Toyota je zvanično pokazala svoj GR010 Hybrid, hiper automobil koji se sprema za Leman ...

Volvo završio sa dizel motorima

Volvo završio sa dizel motorima nakon 45 godina ugradnje, a poslednji proizvedeni model sa ...