fbpx

Velika nagradna igra uz Opel

Povodom proslave 20 godina Opel predstavništva u Srbiji, kompanija je organizovala veliko nagradno takmičenje na društvenim mrežama.

Povodom proslave 20 godina Opel predstavništva u Srbiji, kompanija je organizovala veliko nagradno takmičenje na društvenim mrežama. Svi zainteresovani mogu da učestvuju u takmičenju #OpeliJa koje traje od 13. novembra do 1. decembra i donosi fantastične nagrade. Pravila su jednostavna: potrebno je da svi ušesnici u periodu trajanja takmičenja na svom Instagram profilu objave fotografiju sebe i nekog Opelovog automobila, a u opisu fotografije, pored priče o tom trenutku, obavezno unesu i haštagove* #OpeliJa i #OpelSrbija. Pored toga, obavezno je da prate Instagram profil @opelsrbija. Objave koje ne ispune navedene uslove neće biti uzete u obzir prilikom odabira pobednika.

Izbor za pobednike takmičenja vrši stručni žiri odabirom 10 finalista koji će biti nagrađeni raznovrsnim nagradama. Najinteresantnija objava osvojiće najvredniju nagradu –putovanje! Pobedniku će biti obezbeđen Opel automobil i gorivo kojim će putovati do odredišta, kao i boravak na ekskluzivnoj lokaciji. Proglašenje pobednika odvijaće se tokom Opelove novogodišnje proslave ubrzo nakon završetka takmičenja.
Više informacija na sajtu www.opel.rs

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Mitsubishi uz Renault ipak ostaje u Evropi

Počevši od 2023., Renault će za Mitsubishi Motors proizvoditi dva sestrinska modela koja će ...

Mercedes izlazi iz Formule 1?

Za sada u spekulacije koje iznose mediji, ali po narodnoj gde ima dima i ...

Michael Lohscheller bivši šef Opela ostao u auto industriji

Mnoge je iznenadio odlazak Michaela Lohschellera sa kormila Opela, ali uspešni menadžer nije napustio ...

Toyota Corolla Touring Sports – karavan od starta

Toyota Auris odlazi u penziju, a Corolla, sa velikim ambicijama, na salon u Parizu ...

Tamna strana elektrifikacije automobila

Električni automobili doprineće čistijoj atmosferi na planeti zemlji i prevazići problem nestajanja fosilnih goriva, ...