fbpx

Škoda Karoq premijerno u Srbiji

Nova ŠKODA KAROQ premijerno je predstavljena u ŠKODA prodajnom salonu na Novom Beogradu.

Foto: Auto Čačak

Promociji novog ŠKODA SUV modela prisustvovale su brojene zvanice i poslovni partneri, koji su uživali u umetničkom performansu Goce Tržan. Ovim povodom je Miloš Kohouš, regionalni direktor kompanije ŠKODA izjavio: ,,Drago mi je da smo se posle nepunih godinu dana ponovo okupili kako bismo vam predstavili još jednog člana ŠKODA porodice. Pre svega, želim da se pohvalim rekordnim rezultatima koje smo postigli u godini čiji se rezultati polako sumiraju. ŠKODA je oduvek kao primarni cilj imala pomeranje granica, kako u kvanititativnom, tako i u kvalitativnom smislu. Ovu godinu završavamo sa preko 1,2 miliona proizvedenih automobila i visokorangiranom pozicijom u pogledu zadovoljstva naših klijenata. U postizanju ovih rezultata, već više od 20 godina nam na teritoriji Srbije i Crne Gore podršku pruža kompanija Auto Čačak.  U cilju privlačenja i održavanja pažnje klijenata, ŠKODA je prošle godine ušla u SUV segment sa modelom Kodiaq. Ove godine nastavljamo u istom ritmu, i predstavljamo novi SUV model Karoq. Nadam se da će Karoq privući vašu pažnju i postići jednako dobre rezultate kao i njegov prethodnik”.

Foto: Auto Čačak

Slobo Spasović, generalni direktor kompanije Auto Čačka je rekao: ,,Pre svega želim da primetim, ako ne i da se pohvalim rekordnom godinom koja će uskoro biti iza nas, za šta možemo delom da se zahvalimo našem Kodiaqu. ŠKODA pomera granice sa svakim svojim modelom, a mi pomeramo granice negovanja ŠKODA brenda.  Ovo su nam najdraže prilike za druženje, jer se svakom novom članu naše ŠKODA porodice radujemo, a posebno onim članovima koji u porodicu donose inovacije. Model koji se na Međunarodnom sajmu automobila u Frankfurtu pojavio još u septembru stekao je toliki broj momentalnih fanova da se zbog proizvodnih kapaciteta i ogromne potražnje pred nama pojavljuje tek sada, tri meseca kasnije. Ali, kažu da se na dobre stvari u životu čeka – i drago mi je što je ovom čekanju došao kraj. Biće nam drago ukoliko se budemo ovih dana još viđali baš ovde, kada budete dolazili na test vožnju i kada budete dogovarali boju koja vam odgovara”. Nova ŠKODA KAROQ prati prodajni uspeh SUV segmenta kompanije i osvaja modernim dizajnom eksterijera sa preciznim linijama koje naglašavaju robustnost modela. Dinamičan i emotivan dizajn sa brojnim detaljima u obliku kristala, čine Karoq pravim predstavnikom novog ŠKODA SUV dizajn koncepta.

Foto: Auto Čačak

Pored velikog unutrašnjeg prostora i savremene tehnologije, praktičnost i funkcionalnost ŠKODA KAROQ modela naglašava i moderna oprema. Ovo je prvi ŠKODA model koji ima digitalnu instrument tablu koju vozač može da programira prema individualnim potrebama u četiri prikaza. Novi ŠKODA kompaktni model spreman je za izazove na svakodnevnim putovanjima, porodičnim ili zabavnim aktivnostima. Prilikom promocije modela Škoda Karoq predstavljeno je i novo promo lice kompanije Autočačak. Ovoga puta izbor je pao na proslavljeno estradno ime Ilde Šaulić ,koja će u narednom periodu predstavljati zaštitno lice ovog SUV modela i uopšte Škoda kompanije u Srbiji.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Civic Type R srušio rekord na Nürburgringu

Nije najvažnije na svetu, ali stari dobri Nürburgring ostaje referenca kada se treba dokazati ...

Novi BMW X5 na finalnim testovima

BMW je službeno potvrdio ono što se odavno zna. Razvoj novog BMW-a X5 uveliko ...

Leclerc nastavio sa pobedama, prvi i u Monzi

Charles Leclerc izrasta u budućnost Ferrarija, ili, još bolje, već je prvi vozač tima, ...

Ford želi da iskoreni miris novog automobila u Kini

Miris novog automobila važi za jedan od najboljih delova kupovine (novog) vozila, međutim Kinezi ...

Force India spašena – Lance Stroll sigurno ima sedište

Agonija oko mogućeg bankrota F1 tima Force India brzo se završila. Tim je otkupio ...

Alfa Romeo slavi svoju 112. godišnjicu širom sveta

Za Alfiste, 24. jun je poseban datum – tada se obeležava osnivanje Anonima Lombarda ...