fbpx

Brabus + Sunseeker = Smart Ultimate 125

Kada se ujedine proizvođač jahti Sunseeker i tjuner Brabus, može da ispadne smo jedno: skupa verzija nečega. U ovom slučaju Smarta…

Foto: Brabus

Jedan od najvećih proizvođača jahti na svetu, britanski Sunseeker i nemački tjuner Brabus otvorili su zajedniči prodajni salon u jednoj od najelitnijih četvrti u Düsseldorf (gradu u kojem se održava jedan od najvećih nautičkih sajmova na suvom), a pošto jahte, pa čak i najmanje koje pravi Sunseeker, ne mogu u salon, Brabus je uradio svoj deo posla i napravio, pa recimo, prodajni eksponat. A taj eksponat je niko drugi nego Smart, koji je prošao tretman u Brabusu. Ime novnastalog Smarta gotovo da je duže od samog vozila: “ Brabus Ultimate Sunseeker Limited Edition One of Ten”.

Foto: Brabus

Superluksuzni Smart je baziran na kabrio modelu Smart Fortwo, koji je uz body kit Widestar malo porastao, a dobio i točkove od 18”. Tu su i detalji od kabronskih kompozita, vrhunska kože, pa i prikladni i skupi srebrni vezovi na koži.

Foto: Brabus

Ono što “ Brabus Ultimate Sunseeker Limited Edition One of Ten” ipak najviše približava nautici i “yachtig feeling”- u je pod vozila i prtljažnika koji je urađen od tikovine u stilu onoga što se radi na palubama jahti. Prepoznatljivi stilizavani kompas izvezen je i ugraviran na prikladnim pozicijama, a tu je logo partnera u ovom projektu Sunseekera. Ako je uopšte bitno, ovaj Smart ima 125 KS.
Bitnije je nešto drugo: biće izrađena limitirana serija od 10 komada, a za sada nije prodat ni jedan. Verovatno zato što je samo cena duža od imena vozila. “ Brabus Ultimate Sunseeker Limited Edition One of Ten” košta ni manje ni više nego 59.900 evra.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Da li će novi DB11 izgledati kao VW Arteon?

Dizajner koji je u VW-u stilizovao karoserije Arteona i Touarega, prešao je u Aston ...

Volkswagen razmatra mogućnost SUV-a na platformi Amaroka

Volkswagen razmatra mogućnost razvoja električnog SUV-a koji bi koristio platformu novog Amaroka, što znači ...

Budućnost Ferrarija deluje svetlo

Nakon paklene 2019. i čak pet novih modela, Ferrari nema nameru da pusti gas. ...

Formula 1 – VN Azerbejdžana

Formula 1 – četvrta trka šampionata Formule 1 2023 vožena je na uličnoj stazi ...

Noviteti Frankfurt 2017

Audi Pored ipak zvanične svetske premijere A8, koji je definitivno trenutno najsavremenija limuzina današnjice, ...

Na stazi Spa 93. pol pozicija Hamiltonu

Branilac titule šapiona u Formuli 1, Lewis Hamilton došao je do svoje 93. pol ...