fbpx

Brabus + Sunseeker = Smart Ultimate 125

Kada se ujedine proizvođač jahti Sunseeker i tjuner Brabus, može da ispadne smo jedno: skupa verzija nečega. U ovom slučaju Smarta…

Foto: Brabus

Jedan od najvećih proizvođača jahti na svetu, britanski Sunseeker i nemački tjuner Brabus otvorili su zajedniči prodajni salon u jednoj od najelitnijih četvrti u Düsseldorf (gradu u kojem se održava jedan od najvećih nautičkih sajmova na suvom), a pošto jahte, pa čak i najmanje koje pravi Sunseeker, ne mogu u salon, Brabus je uradio svoj deo posla i napravio, pa recimo, prodajni eksponat. A taj eksponat je niko drugi nego Smart, koji je prošao tretman u Brabusu. Ime novnastalog Smarta gotovo da je duže od samog vozila: “ Brabus Ultimate Sunseeker Limited Edition One of Ten”.

Foto: Brabus

Superluksuzni Smart je baziran na kabrio modelu Smart Fortwo, koji je uz body kit Widestar malo porastao, a dobio i točkove od 18”. Tu su i detalji od kabronskih kompozita, vrhunska kože, pa i prikladni i skupi srebrni vezovi na koži.

Foto: Brabus

Ono što “ Brabus Ultimate Sunseeker Limited Edition One of Ten” ipak najviše približava nautici i “yachtig feeling”- u je pod vozila i prtljažnika koji je urađen od tikovine u stilu onoga što se radi na palubama jahti. Prepoznatljivi stilizavani kompas izvezen je i ugraviran na prikladnim pozicijama, a tu je logo partnera u ovom projektu Sunseekera. Ako je uopšte bitno, ovaj Smart ima 125 KS.
Bitnije je nešto drugo: biće izrađena limitirana serija od 10 komada, a za sada nije prodat ni jedan. Verovatno zato što je samo cena duža od imena vozila. “ Brabus Ultimate Sunseeker Limited Edition One of Ten” košta ni manje ni više nego 59.900 evra.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Peugeot 308 debitovao u svojoj trećoj generaciji

Posle osam godina u prodaji i par restilizacija aktuelnog modela, Peugeot je predstavio potpuno ...

Audi priprema ekstremni RS6 Avant

Audi priprema ekstremni RS6 Avant za dostojan potpuni oproštaj od motora sa unutrašnjim sagorevanjem ...

Hoće li Tesla Cybertuck uopšte moći u proizvodnju

Nije ni počela proizvodnja Tesla Cybertrucka, a već su počela pitanja da li će ...

Predstavljen je osveženi Peugeot 2008

Predstavljen je osveženi Peugeot 2008, francuska uzdanica u popularnom odlično prodavanom B-SUV segmentu Predstavljen ...

Lamborghini Huracan Sterrato spreman za premijeru

Lamborghini Huracan Sterrato je spreman za premijeru 1. decembra i obeležiće kraj ere ove ...