fbpx

Šta nam donose BMW, Mini i Honda u 2018.

Na događaju organizovanom za novinare u Slakamenu, predstavnici Delta Motorsa i Delta Automoto osvrnuli su se na rezulate u prošloj godini i najavili novine u 2018. za marke BMW, Mini i Honda

Godinu 2017. obeležio je porast u prodaji od 26% kod BMW modela, a 36% kod MINI modela. Delta Motors imao je najznačajniji sajamski nastup do sada. U posebnoj BMW hali, na 2500m2, bilo je izloženo preko 30 BMW i MINI modela. Po prvi put svoj nastup u Beogradu imao je i Rolls Royce. Delta Motors je u 2017. potpisao novi ugovor za hibridna i BMW i vozila. Uveden je BMW Service Inclusive (BSI) i MINI Service Inclusive (MSI) benefit za klijente kao standard. Paket usluga BSI podrazumeva besplatno redovno održavanje u trajanju od pet godina ili do pređenih 100.000 km, a MSI paket usluga koji podrazumeva besplatno redovno održavanje u trajanju od četiri godine odnosno pređenih 60.000 km . Prethodne godine počeo je sa radom BMW Servis 6+, prvi ovlašćeni servis za starija BMW i MINI vozila u jugoistočnoj Evropi, za nepunih godinu dana rada imao je preko 900 radnih naloga, a 74% klijenata prvi put je bilo u ovlašćenom servisu.
Najprodavaniji modeli automobila u 2017. bili su BMW Serije 5 sa 182 prodate jedinice i BMW X3 sa 112 jedinica. Predstavljen je i novi model MINI Countryman – kompaktni SUV u premijum klasi koji je činio 47% prodaje MINI modela u 2017.
Kada su motocikli u pitanju, prodato je više od 130 jedinica, dok je najprodavaniji među njima BMW 1200GS Adventure.

Godina 2018. će biti godina X modela. Pored prvog ikada BMW X2, očekuju nas novi BMW X4 i X5. Zatim BMW Serije 8, BMW i8 Roadster, BMW Z4, kao i restilizovani modeli BMW Serije 1, 2 i 3.
Kada su motocikli u pitanju, ove godine stižu novi modeli BMW F 750 GS i F 850 GS.
Na ovogodišnjem sajmu automobila BG Car Show – biće predstavljena kompletna gama BMW limuzina i X modela. Zvezda štanda biće trendseter BMW X2, potpuno nesvakidašnji model BMW game. Zatim, biće izloženi modeli BMW X4 i X5 koji dolaze sa uštedom do čak 18.000 €. Biće predstavljen i BMW i3 u Melbourne red boji, po prvi put dostupnoj za ovaj električni automobil.
Kada su MINI modeli u pitanju novi vizuelni identitet brenda biće predstavljen u restilizovanim MINI hatch modelima Cabrio i JCW, dok će klijenti koji se opredele za kupovinu MINI Countryman modela mogu očekivati posebne finansijske pogodnosti.
Na Sajmu će, naravno, biti i iznenađenja – 2 modela koje će publika u Srbiji imati prvi put priliku da vidi. U saradnji sa BMW Finance Services, u pripremi su posebni uslovi finansiranja i kamate za sajam.

Novi CR-V na jesen

Kada je u pitanju marka Honda Delta Automoto je u 2017. ostvario porast prodaje novih vozila odnosu na 2016. od 5%, najprodavaniji model bila je Honda CR-V, koji čini više od 50% prodaje, dok je najprodavaniji motocikl bio NC 750 X. Godinu za nama obeležio je zapažen nastup na međunarodnom sajmu automobila, na kojem je premijerno predstavljen novi model Civica, kao i Hondin “super automobil” NSX.
U 2018. kada su noviteti u pitanju, očekuje nas Civic model sa dizel agregatom, zatim, početkom jeseni, novi model CR-V, a u istom periodu stiže i restilizovani HR-V model. Očekuje nas i promocija tri nova modela Honda motocikala: Honda Gold Wing, Honda Africa Twin – Special Edition, Honda Forza NSS 300.
Na beogradskom sajmu automobila, Honda će i ove godine nastupiti u Hali 1. Po prvi put na Sajmu u Beogradu biće prikazan Civic TYPE R 2.0 GT, a uz njega će Civic gama biti upotpunjena modelima Civic hatchback sa 1.0 i 1.5 turbo agregatima. Pored Civica, biće izloženi i modeli CR-V i HR-V.
Kada je o motociklima reč, premijerno će na sajmu biti prikazan Africa Twin Adventure Sports CRF 1000 T2 uz ostale modele: HONDA X ADV 750, HONDA NC 750 XA, HONDA SH 300, HONDA Fireblade SP1, CBR1000 RR SP1, HONDA CB 500XA i HONDA Forza 125cc NSS 125A.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Peugeot 308 GTi na pauzi

Peugeot je pauzirao proizvodnju svog sportskog 308 GTi, dok se dodatno ne očiste izduvni ...

Jovanović i Jenić treniraju za restart karting sezone

Posle nešto više od dva meseca pauze uzrokovane korona virusom, udrane snage Serbijan rejsing ...

Al-Attiyahu pobeda i 4. dana Dakar Relija

Nasser Al-Attiyah polako ali sigurno se približava vrhu tabele, a kod motociklista smena u ...

Hyundai SANTA FE osvojio Red Dot nagradu za dizajn

Hyundai SANTA FE osvojio Red Dot prestižnu nagradu za dizajn u kategorijji automobili i ...

Od Kadetta do električne Corse

Šeta generacija Opel Corse je spremna, a sve je počelo, zapravo, Kadettom Sve je ...

Qiantu K50 kineski sportski EV debitovaće na salonu u Njujorku

Dok se kineski CH-Auto sprema da započne proizvodnju sportskih električnih automobila, njegov Qiantu brend ...