Advertisement

Tri Suzuki premijere na sajmu motocikala u Beogradu

Debitanti i većina dvotočkaša iz ponude Szuki na sajmu po specijalnim, osetno nižim sajamskim cenama

Za 12. međunarodni sajam motocikala MotoPassion, koji se u Beogradu održava od 22. do 28. marta (uporedo sa Sajmom automobila DDOR BG CAR SHOW), uvoznik, prodavac i serviser Suzuki motocikala, beogradski Euro Sumar, priprema pravu feštu noviteta: u hali 8 Beogradskog sajma premijerno prikazuje tri najnovija proizvoda poznate marke.

Foto: Suzuki

Od četiri noviteta, u familiji V-STROM u Beogradu debituje verzija 250 ABS – L8, s atraktivnim izgledom i dvocilindarskim motorom od 248 cm3/25 KS, šestostepenim menjačem, disk kočnicama napred i pozadi s ABS-om, a sve po sajamskoj ceni od 5.500 evra (u dinarskoj protivvrednosti s PDV-om i svim dažbinama). Na ovoj moto izložbi Euro Sumar predstavlja i motocikle Suzuki V-STROM 650 XT ABS – L8 (po ceni od 7.850 evra) i V-STROM 1000 ABS – L8 (za 11.350 evra), koji, u seriskoj opremi, pored ABS, nude i TCS (kontrolu proklizavanja) sa tri režima rada.

Foto: Suzuki

Iz Suzukijeve serije Supersport u Beograd premijerno stiže GSX-R 1000 R ABS – L8 (poznatiji kao RR ) s četvorocilindarskim motorom od 999 cm3/202 KS, takođe sa šestostepenim menjačem, disk kočnicama (napred dvostruki diskovi) s ABS-om, TCS-om (čak 11 režima rada) za koji je određena promotivna, sajamska cena od 17.050 evra. To je do sada tehnološki ubedljivo najnapredniji SUZUKIJEV motocikl. Drugi eksponat iz ove kategorije će biti standardna verzija GSX-R 1000 ABS – L7 po ceni od 13.600 evra.

Foto: Suzuki

U kategoriji skutera, Euro Sumar premijerno predstavlja BURGMAN 400 ABS – L8, s jednocilindarskim motorom od 399 cm3/33 KS, variomatik menjačem i disk kočnicama (napred dvostruki diskovi) i ABS-om. Sajamska cena ovog noviteta je 7.300 evra. Uz premijerni, biće izložen i BURGMAN 650 EXECUTIVE – L7 s cenom od 9.450 evra.
Zaljubljenici u dva točka i adrenalinski „zavisnici“ na štandu Euro Sumara će moći da detaljno razgledaju, pa i opipaju i Suzukijeve modele GSX-S 750 ABS – L8 (s promotivnom cenom od 8.350 evra) i SV 650 ABS – L7, koji se, tokom najveće motociklističke izložbe na Balkanu u ovoj godini, nudi po ceni od 6.500 evra.

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Yamaha noviteti na EICMA

Yamaha je na EICMA 2017. u Milanu predstavila brojne novitete za 2018. godinu. Niken ...

Hondi prvi red u Herezu

Da li je iznenađenje kada Dani Pedrosa osvoji pol poziciju? Pa i jeste i ...

Po Alpima na Yamahi MT- 07

Kod nas su vožnje dugih tura motociklima još uvek domen egzotike i ekstremnog avanturizma, ...

Marquez nezaustavljiv u Aragonu

Ako Marquez osvoji svoju četvrtu tuitulu šampiona sveta, to sigurno neće biti bez dobrog ...

Rossija brine elektronika

Počela je druga runda predsezonskih testova, a Valentino Rossi je zabrinut zbog problema sa ...

Johan Zarco u KTM-u?

Nakon trke u Americi, pojavile su se informacije da će Johan Zarco od sledeće ...