Site icon

Toyota sa GR Sport i Trek Corollom u Ženevi

Toyota je u Ženevi pokazala sportski paket opreme i povišenu verziju Corolle ST

Foto: Toyota

Toyota je nedavno najavila da svim svojim modelima u ponudi dodati i sportska izdanja. Međutim, za sada, u Ženevi je predstavila Corollu GR Sport, koja nije hothatch. GR Sport će biti linija paketa opreme ekvivalentna onome što drugi proizvođači nude kroz R-Line, GT-Line i ST Line. Uz standardne 1.8 i 2.0 hibridne pogone, nova Corolla dobija sportskiji imidž uz drugačiji gril hladnjaka, pragove i difuzor na zadnjem odbojniku.

Foto: Toyota

Uz GR Sport oznaku idu i ekskluzivni liveni naplatci od 18“, i bogata oprema koja uključuje LED farove, zatamnjena stakla na zadnjim prozorima i posebne boje karoserije. U enterijeru kupcima će biti ponuđena i posebna sportska kožna sedišta i dodatni sportski detalji. Prema najavi, GR Sport paket opreme za novu Corollu kupcima u Evropi biće ponuđen od januara naredne godine.

Foto: Toyota

A Corolla ST, odnosno karavan verzija u Ženevi je prikazana u Trek izdanju, koje u prodaju kreće već tokom avgusta meseca. Razvijena je u saradnji sa proizvođačem bicikala Trek, ima povišeno oslanjanje za 20 milimetara, što je donelo isto toliko povišen klirens od tla.

Foto: Toyota

Za CUV imidž brinu se detalji na prednjem i zadnjem odbojniku u stilu štitnika tipičnih za SUV. Corolla Trek ima standardna LED svetla, posebne naplatke od 17“, zatamnjene prozore, i ekskluzivna dvobojna sedišta, kao i aplikacije od drveta u enterijeru.

Next: Osveženi VW Passat spreman i pokazan