fbpx

Renault na Salonu sa novim Cliom i brojnim popustima

Za Renault i Dacia vozila, na Sajmu automobila u Beogradu, aktuelni su sajamski popusti, pogodnosti i bonusi

Odmah nakon premijere na salonu u Ženevi, posetioci beogradskog salona mogu da vide novi Renault Clio, mada, na žalost mnogih, ne i da ga kupe.

Clio, po mnogima jedan od potencijalnih bestsellera u B segmentu i jedna od najvažnijh premijera 2019. godine, u Srbiji će moći da se kupi od septembra meseca, ali i do tada, Renault ima zanimljivu i odlično zaokruženu ponudu, sa atraktivnim sajamskim popustima i pogodnostima.

Na Salonu automobila u Beogradu, komercijalna akcija za Renault vozila je koncipirana u vidu redovnog popusta, dodatnog sajamskog bonusa, dodatnog bonusa koji se odobrava pri kupovini novog vozila ukoliko je prethodno obavljen otkup starog vozila od kupca (zamena staro za novo), produžene garancije 5 god / 100.000 km za sve modele, osim Talisman i Koleos gde je u pitanju produžena garancija 5 god / 150000 km, kao i kredita i lizinga za period do 60 meseci sa kamatom od samo 2,49% uz koji kupci mogu da računaju na besplatno kasko osiguranje za prvu godinu.
Od specijalnih sajamskih verzija, izdvaja se Megane Berline u verziji Limited sa turbo benzinskim motorom TCe100, koji u ceni od 15.030 evra donosi veoma bogat paket opreme koji, između ostalog, sadrži dvozonski automatski klima uređaj, aluminijumske naplatje i multimedijalni uređaj R-Link sa navigacijom.
Dacia ove godine neće imati specijalne premijere, a od modela će biti izloženi Duster, Logan, Sandero i Sandero Stepway, a posebno se ističe novi 1.3 TCE motor na Dusterima koji se radi u dve verzije 130 KS i 150 KS.
Komercijalna akcija za Daciju dolazi pod sloganom 1,2,3… Dacia, I svi kupci mogu da računaju na sledeće stavke: 1 godina kasko osiguranja, 2 osnovna servisa, 3% kamate na period od 60 meseci putem Dacia finansiranja, a ova pogodnost važi za sva vozila iz game.
Svi kupci koji se odluče da finansiraju svoje vozilo navedenim kreditom ili lizingom sa kamatom 3%, mogu da očekuju i poklon u vidu dodatne opreme u vrednosti od 200€ sa PDV-om za model Duster i 100€ za ostale modele.
Sandero startuje sa cenom 8290 evra za verziju Essential sa klima uređajem i radio aparatom, ali za ovu sajamsku priliku kreirali smo i posebnu verziju Comfort sa uključenim multimedijalnim uređajem i navigacijom po ceni od 8990 evra za verziju sa motorom 1.0 SCe 75.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Bugatti napravio prvu 3D štampanu kočionu čeljust

Bugatti je daleko od prvog proizvođača automobila koji eksperimentiše sa 3D štampom, ali zato ...

Volkswagen e-Bulli – savremeni hipik

Volkswagen e-Bulli vraće sećanja na hipi pokret i decu cveća i mir u svetu ...

Časovnik u čast hrama automobilizma

Mladi britanski proizvođač satova Omologato, traži svoje mesto pod suncem tako što koketira sa ...

Hyundai Staria ponovo najbolja

Kao i 2022. godine, Hyundai Staria je osvojila nagradu ‘Best Cars’ koju dodeljuje uticajni ...

Test Mazda CX60 PHEV Takumi

Test Mazda CX60 PHEV Takumi je test modela koji je po mnogo čemu prvi ...

Infiniti VC-T – revolucija u benzincima

Ono što mnogi već 20 godina pokušavaju, izgleda da je Infiniti uspeo. U narednoj ...