fbpx

FCA dodelio „Serđo Markione nagrade za studente i učenike“

U čast sećanja na Serđa Markionea, kompanija FCA preimenovala je svoj program podrške deci zaposlenih za trud i ostvarene rezultate u školi i na fakultetima

Kompanija FCA Srbija, u sklopu globalnog programa „Serđo Markione – nagrade za dostignuća studentata i učenika“, nastavila je značajni kontinuitet i proglasila pobednike u Srbiji, dodelivši vredne novčane nagrade deci zaposlenih koja su u 2018. godini ostvarila uspehe u svojim školama i na fakultetima.
Nagrade se upravo i dodeljuju u zemljama gde Grupacije FCA i CNH Industrial imaju značajno prisustvo, kao što su Brazil, Kina, India, Francuska, Belgija, Poljska, Španija, Portugalija, Velika Britanija, Sjedinjene Američke Države, Agrentina, Kanada, Meksiko i Srbija. Program nagrada i školarina osnovan 1996. godine, sada nazvan Sergio Marchionne – student achievement awards, svake godine dodeljuje i oko 2000 priznanja za one koji su dostigli najbolje rezultate na kraju školske godine.
Podrška deci zaposlenih za njihovo školovanje, dakle, deo je globalne strategije društvene odgovornosti FCA grupacije širom sveta. U Srbiji priliku da konkurušu za vredne nagrade, imali su svi svršeni srednjoškolci, diplomci akademskih i master studija, čiji su roditelji u radnom odnosu u kompaniji FCA Srbija, FCA Plastik i FCA Servis.
Program se u Srbiji srporovodi u kontinuitetu od 2014. godine, i od tada godišnje nagradi na desetine mladih ljudi. Danas je nagrađeno 20 đaka i studenata, dece zaposlenih u različitim sektorima kompanije. Reč je o deci koja su svojim trudom i posvećenošću pokazala kako se stiže do uspeha, čemu je i FCA Srbija posvećena, a čime direktno  doprinosi svojim zaposlenima i njihovim porodicma.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Mercedes EQC 4×4² samo za pokazivanje ili…?

Da li Mercedes-Benz EQC 4×4² koncept služi samo za pokazivanje offroad sposobnosti ili za ...

Spajanje VW-a i Forda sve bliže stvarnosti?

Da li se iza pisma o razumevanju nalazi najveće spajanje u istoriji automobilske industrije? ...

Mercedes-AMG je fromirao svoj eSports trkački tim

Mercedes Benz je objavio da će Mercedes-AMG Petronas eSports tim učestvovati na 2018 F1 ...

Koliko je trajna baterija u Volkswagenu ID.3?

Koliko je trajna baterija u Volkswagenu ID.3 pitanje je na koje odgovor daje nemački ...

Ferrari povećava budžet da bi pobedio!?

Ferrari će povećati budžet da bi nekako i konačno došao do titule. Samo, da ...

Toyota predstavila bZ4X prvi u seriji Beyond Zero

Toyota danas predstavlja svetsku premijeru potpuno novog automobila bZ4X, prvog modela u novoj seriji ...