fbpx

Igrači FK Barselona voze modele Cupra

Nakon što su konfigurisali sopstvene verzije omiljenih automobila, igrači FK Barselona, dobili su svoja personalizovana CUPRA vozila

Zvanični automobilski partner i klub za mobilnost dostavio je igračima Barse nove automobile na događaju kojem je prisustvovalo 16 fudbalera kluba i direktor strategije, poslovnog razvoja i poslovanja Cupre Antonino Labate. Na događaju, nedavno organizovanom od strane Cupre, igrači su imali priliku da digitalno izaberu svoj savršeni automobil. Na raspolaganju im je bio čitav niz vozila, uključujući Cupra Formentor, prvi model specijalno dizajniran i razvijen za brend, dve nove verzije Cupra Leon kao i Cupra Ateca.
„Cupra i FK Barselona imaju cilj, da nadahnu novu generaciju mladih ljudi iz Barselone. Zajedno krećemo u novu eru puni optimizma i ambicija, uz očuvanje svog prepoznatljivog stila i sportskih performansi. Želimo da ova saradnja postane impuls za promenu, zato smo ponosni što vidimo igrače koji su toliko uključeni i uživaju u Cupra iskustvu. Sada će moći da voze, žive i osećaju na drugi način sa svojim novim modelima Cupra“, objasnio je Labate i predao ključeve vozila igračima Barse.
Većina fudbalera odabrala je model Cupra Formentor, zvanični službeni automobil FK Barselona. Ovaj model je dostupan sa širokim spektrom motora, uključujući dve hibridne verzije i posebno izdanje sa petocilindričnim motorom od 390 KS. Ovaj crossover visokih performansi dobio je ime po čuvenom rtu na ostrvu Majorka i kombinuje savremeni dizajn eksterijera, sofisticirani enterijer sa visokokvalitetnim materijalima, kao i visok nivo povezanosti zahvaljujući CUPRA Connect sistemu koji omogućava daljinsko upravljanje određenim funkcijama putem pametnog telefona.
Cupra i FK Barselona su 2019. godine udružili snage petogodišnjim ugovorom. Zahvaljujući ovom sporazumu, CUPRA je postala ekskluzivni automobilski partner i jedan od globalnih zvaničnih partnera fudbalskog kluba. Ove dve organizacije sarađivaće sa ciljevima jačanja imidža grada Barselone širom sveta, promovisanja talenata i inovacija i stvaranja jedinstvenih iskustava za njihovu globalnu zajednicu navijača.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

I Cupra se uključuje u Extreme E

U januaru sledeće godine u Senegalu održaće se prva trka novog Extreme E šampionata, ...

Switchblade – leteći automobil spreman za 2018.

Ideja o letećim automobilima sve je više. Već za narednu godinu najavljen je Samson ...

Napravi odmah – popravljaj kasnije

Bivši i sadašnji radnici tvrde da svaki Tesla model, kada siđe sa proizvodne trake, ...

BMW predstavio Seriju 2 Gran Coupe

BMW je predstavio Seriju 2 GC (Gran Coupe) koja će pokušati da parira Mercedesu ...

Formula 1 pokazala bolid za 2021.

Iako se još uvek lome koplja po pitanju mnogo toga u Formuli 1, možemo ...

Toliko o kineskom boflu

Mišljenje je da su automobili proizvedeni u Kini lošeg kvaliteta. Da li je baš ...