fbpx

NOVA MOBILNOST – od jednog dana do 8 godina

Porsche Finance Group Serbia – olakšajte sebi nabavku automobila tako da ne opteretite budžet a da ključevi automobila budu što pre u vašim rukama

Olakšajte sebi nabavku automobila tako da ne opteretite budžet a da ključevi automobila budu što pre u vašim rukama. To je moguće uz Porsche Finansijsku Grupaciju Srbije koja za ovogodišnji Međunarodni sajam automobila predstavlja atraktivne ponude koje olakšavaju korišćenje ili nabavku automobila marki Volkswagen, Audi, SEAT, Cupra i Porsche.
NOVA MOBILNOST je istovremeno i fleksibilna mobilnost a to znači da automobil možete da koristite onoliko koliko vam je potreban i onda kada vam je potreban. Uz SHARETOO uslugu sada imate mogućnost da vozite najnovije modele iz Volkswagen grupe i da na efikasan način planirate svoju kratkoročnu mobilnost, od 1 dana do 12 meseci. I u ovom delu, moć planiranje je u vašim rukama – možete da izaberete:
– SHARETOO Rent – rentiranje željenog automobila od 1 dana do 3 meseca ili
– SHARETOO CarSubscription – pretplata na željeni automobila na 3, 6 ili 12 meseci.
Koju god opciju SHARETOO usluge izaberete, prednosti su brojne: od toga da nemate početna ulaganja, preko fleksibilnih rokova korišćenja vozila do toga da ne treba da vodite računa o kasko osiguranju i održavanju vozila jer SHARETOO vodi računa o tome.
Ukoliko planirate nabavku automobila u cilju rešavanja dugoročne mobilnosti, Porsche finansijska gupacija Srbije je pripremila ponude za finansijki i operativni lizing koje obezbeđuju olakšice u nabavci, ali i samom komforu prilikom i nakon preuzimanja vozila.
PONUDE KOJE RASTEREĆUJU BUDŽET I OBEZBEĐUJU KOMFOR:
• START sa 0% UČEŠĆA –Finansijskilizing bez učešća za preduzetnike i pravna lica. Ovo jenajlakši način da dođetedo vozila za poslovne potrebe. Fizička lica po zakonu imaju učešće od 20%.
• Finansijski leasing sa godišnjim ratama –ponuda koja omogućava finansiranje iz tri dela. Suština je u otplati automobila u tri jednake rate koje su raspoređene tokom dve godine. Otplatom poslednje rate, postajete vlasnik vozila.
Ova ponuda je idealna za pravna lica ili preduzetnike kojima odgovarasezonsko plaćanje zbog sezonskih prihoda kompanije.
• topSERVICE ponuda: 0% DEPOZITA + 1€MESEČNO ODRŽAVANJE
Pružite sebi komfor koji zaslužujete-imate mogućnost da obezbedite automobil putem zakupa na48 meseci i to sa 0% depozitai obezbeđenim redovnim godišnjem održavanjem vozila po mesečnoj ceni od 1€.
topSERVICE paket usluga omogućava da, ukoliko želite,odaberete i ujednoj fiksnoj mesečnoj rati plaćateitroškove kasko osiguranje, registracijevozila i zamenu i skladištenje guma.
• 555 topSERVICE -PONUDA ZA 5
Ovo je jedinstvena „fer plej“ ponuda koja vam obezbeđuje 5% podrške u ceni vozila (smanjenje bruto cene vozila za 5%), 5% depozita i 5 godina zakupa. Osim ovih povoljnosti imate mogućnost da izaberete i u jednoj jednoj fiksnoj mesečnoj rati plaćate troškove redovnog održavanja automobila, kasko osiguranje, registraciju vozila i zamenu i skladištenje guma.
SIGURNA I NEOGRANIČENA MOBILNOST
U želji da obezbedi sigurnu i neograničenu mobilnost, Porsche finansijska grupacija Srbije obezbeđuje fleksibilna, individualna i brza rešenja zasnovana na specifičnim potrebama i mogućnostima svojih potencijalnih korisnika.
Zadovoljan klijent je u fokusu interesovanja Porsche finansijske grupacije Srbija a u prilog tome ide i činjenica da brzo odobrenje omogućava da u roku od 48h dođete do automobila i da tokom celog perioda trajanja ugovora tim profesionalaca vodi računa o vama.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Unapređenja za Toyotu bZ4X su brojna

Unapređenja za Toyotu bZ4X podrazumevaju brže punjenje, više komfora i nova praktična rešenja Unapređenja ...

Opel Corsa Automobil godine 2020. u Srbiji

Žiri za izbor Auta godine 2020, Asocijacije automobilskih novinara Srbije, glasanjem je uspešno završio ...

Od 1. novembra obavezni zimski pneumatici

Od 1. novembra vozila moraju biti opremljena zimskim pneumaticma Od 1. novembra do 1. ...

Test Geely Atlas Pro Flagship

Test Geely Atlas Pro Flagship – kako promeniti stav o kineskim automobilima i zaboraviti ...

Novi Defender Octa – stiže novi heroj visokih performansi

Novi Defender Octa biće najjači, najsposobniji i najluksuzniji model u liniji, svojim osvajanjem novih ...

Lotus i Williams rade na hiperautomobilu?

Zajednički projekat Lotusa i Williamsa zove se Omega, i mogao bi izroditi konkurenta Aston ...