fbpx

Prodat je petomilioniti Jeep Wrangler

Prodat je petomilioniti Jeep Wrangler, koji je kupljen i kupcu isporučen u gradu Kemden, u saveznoj državi Nju Džerzi

Jeep Wrangler 4xe in limited-edition

Prodat je petomilioniti Jeep Wrangler, koji je kupljen i kupcu isporučen u gradu Kemden, u saveznoj državi Nju Džerzi. Kupac će dobiti Jeep Performance Parts (JPP) delove koje je izradio Mopar vredne 5.000 dolara, kao i doživotne Jeep Wave pogodnosti, koje uključuju redovno održavanje, pristup ekskluzivnim Jeep manifestacijama i posvećenoj korisničkoj brizi.
„Jeep Wrangler je prirodni naslednik legendarnog modela Willys, vozila koje je inspirisalo duh i dušu brenda; i od njegovog pojavljivanja 1987. godine predstavlja perjanicu sveta terenskih vozila, i veoma smo ponosni što proslavljamo prodaju pet miliona primeraka“, rekao je Erik Lafordž (Eric Laforge), direktor brenda Jeep za Evropu.

1987 Jeep Wrangler

Četiri generacije globalne ikone
Prvi Jeep Wrangler, sa šifrom modela YJ, je počeo da se proizvodi pre 37 godina u fabrici American Motors Corporation. Generacija YJ je prodata u 630.000 primeraka između 1987. i 1995. godine.
Njega je nasledio TJ 1996. godine, onda JK 2006. godine i JL 2017. godine; svaka nova generacija je dodatno izgradila legendarnu istoriju kroz neprevaziđenu terensku sposobnost i istinski Jeep dizajn.
Nakon predstavljanja generacije Wrangler YJ, svaka sledeća generacija modela Wrangler je dizajnirana da bude još prefinjenija i udobnija za svakodnevnu upotrebu, pružajući kupcima najkultnije vozilo sa najboljim sposobnostima terenske vožnje na svetu.

Jeep

Legendarno vozilo je osvojilo srca Evropljana zahvaljujući i svojim bezbrojnim specijalnim izdanjima koja su se pojavljivala tokom godina. Ona uključuju „10th Anniversary“, „Golden Eagle“ i „Backcountry, da pomenemo samo neke od najpopularnijih. Iste godine je počela proizvodnja četvrte generacije modela (šifra JL), projekta koji je razvijen pre pet godina pod patronatom nove kompanije Fiat Chrysler Automobiles. Potom, Wrangler 4xe plug-in hibrid je debitovao u Evropi 2021. godine – najsposobniji, najsnažniji, najefikasniji, najodrživiji, tehnološki najnapredniji i najpovezaniji Wrangler ikada predstavljen na evropskom tržištu – koji je počastvovan prestižnim nagradama na tom kontinentu, uključujući i nagradu za najbolje 4×4 vozilo 2022. godine, koju je dodelio renomirani francuski časopis „4×4 Magazine“.

Jeep® Wrangler Rubicon 4xe 20th Anniversary Edition

Jeep Wrangler 4xe
Kultni Jeep Wrangler, najsposobnije i najprepoznatljivije vozilo na svetu, pruža neprevaziđenu terensku sposobnost i proizvodi se uz više od 80 godina izvrsnosti u 4×4 inženjeringu.
Elektrifikovani Wrangler 4xe je najsposobniji ikada sa prvoklasnim performansama zahvaljujući kombinaciji moćnog SUS motora u prednjem delu, i iznenađujućeg električnog motora u zadnjem delu koji isporučuje obrtni momenat po zahtevu. On koristi 2.0-litarski benzinski motor sa turbo punjenjem, sa ukupnom snagom od 380 KS i 637 Nm obrnog momenta, 8-brzinski automatski menjač, dva električna motora i visokonaponsku bateriju, isporučujući do 53 km potpuno električne autonomije u gradskim sredinama i 3,5l/100 km potrošnje goriva.

Jeep Wrangler

Marka Jeep
Sa više od 80 godina legendarnog nasleđa, Jeep® predstavlja autentični SUV brend koji nudi sposobnost, vrhunsku izradu i prilagodljivost onima koji polaze na posebna putovanja. Brend Jeep otvoreno poziva da živimo život punim plućima nudeći opsežan portfolio vozila koja nastavljaju da vlasnicima pružaju osećaj bezbednosti i sigurnosti, kako bi na svako putovanje pošli samouvereno. Jeep Wave, premijum program lojalnosti i brige o kupcima, koji je dostupan za celu ponudu Jeep 4×4 vozila, sadrži niz pogodnosti i ekskluzivnih elemenata kako bi vlasnicima Jeep vozila pružio potpunu pažnju i podršku dostupnu 24/7**. Legendarne sposobnosti terenske vožnje brenda Jeep unapređene su globalnom inicijativom elektrifikacije, kojom se 4xe pretvara u novi 4×4 model na putu ka ostvarenju vizije brenda – slobode s nultim emisijama i unapređena 4×4 sposobnost. Sva vozila brenda Jeep će imati elektrifikovanu verziju do 2025. godine.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Novi Suzuki Swift od 9.900 evra

Osnovna, najjeftinija verzija Swifta u vrlo bogatoj opremi, između ostalog, ima klima-uređaj, servo u ...

FCA dodelio „Serđo Markione nagrade za studente i učenike“

U čast sećanja na Serđa Markionea, kompanija FCA preimenovala je svoj program podrške deci ...

Unapređenja za Toyotu bZ4X su brojna

Unapređenja za Toyotu bZ4X podrazumevaju brže punjenje, više komfora i nova praktična rešenja Unapređenja ...

Mercedes-AMG C 63 S je u problemima

Mercedes-AMG C 63 S je u problemima i gubi bitku na tržištu od slabijeg, ...

Modeli marke Chery predstavljeni medijima u Srbiji

Modeli marke Chery predstavljeni su specijalizovanim medijima u Srbiji na dinamičnoj prezentaciji na stazi ...

WRC sezona završena pobedom Neuvillea u Japanu

WRC sezona 2022 završena je u Japanu pobedom Neuvillea nakon velike borbe poslednjeg dana ...