fbpx

Osvežen je Hyundai Tucson i to poprilično

Osvežen je Hyundai Tucson za 2025. godinu i to poprilično, a prvenstveno u enterijeru koji je potpuno drugačiji nego do sada

Osveženi Hyundai Tucson MY 2025

Osvežen je Hyundai Tucson i to poprilično, a prvenstveno u enterijeru koji je potpuno drugačiji nego do sada. Poslednjih godina Hyundai je imao praksu da novitetima prvo obraduje kupce kod kuće u Južnoj Koreji, međutim sa osveženim modelom Tucson, odstupio je od ustaljene prakse. Upravo je zvanično pokazan i to prvo u Velikoj Britaniji i to kao Hyundai Tucson na 2025. godinu.

Osveženi Hyundai Tucson MY 2025

Po pravilu zna se gde na karoseriji treba tražiti novine kada je „face lift“ odnos restilizacija po sredi. Hyundai Tucson za 2025. ima izmenjenn gril hladnjaka, a manje više ukrasna zaštita podvozja drugačije je oblikovana pa vizuelno stvara utisak šireg vozila.

Osveženi Hyundai Tucson MY 2025

Donekle smo navikli i da Hyundai, Kia i Gnesis pri osvežavanju modela na polovini životnog ciklusa dosta toga izmene. Ni model Hyundai Tucson nije izuzetak. Enterijer je toliko imenjen da deluje kao da pripada potpuno novoj generaciji. Armaturna tabla je potpuno reorganizovana i dovedena na stil koji je predstavljen u modelu Ioniq 5. Razumljivo, radi se pre svega o dva velika ekrana dijagonale od 12.3“ koji su grupisani u zajedničko kućište, pa instrument tabla i infotejment deluju kao jedan veliki ekran.
Kao i kod modela Ioniq 5, Hyundai Tucson u centru upravljača više nema tradicionalno slovo H, nego isto slovo ali otkucano Morzeovim znacima. Tradicionalni rotacioni selektroi klimatizacije i provetravanja su vaskrsli, a vratilo se i nekoliko drugih rotacionih selektora sa digitalnim ekranima u sebi, a u Hyundai Tucson su se vratila i dva srebrna dugmeta za volumen audio uređaja i druge funkcije.

Osveženi Hyundai Tucson MY 2025

Centralni otvori ventilacije sada deluju kao das su integralna celina armaturne table celom širinom i deluje kao da se spajaju sa bočnim otvorima. Novina je i selektro menjača koji se preselio na stub upravljača, što je oslobodilo novi prostor na centralnoj konzoli, na koju se doselila velika površina za bežično punjenje telefona, držači za dve čaše i čitav niz prekidača. Prve prikazane fotografije osveženog Hyundai Tucsona verovatno pripadaju vrhunskom paketu opreme, obzirom da su upadljivi i istaknuti štepovi na vratima i armaturi, kao i perforirana površina sedišta.
Za sada, to je sve što je Hyundai želeo da nam otkrije i kaže. Obzirom da je deklarisan kao model za 2025. godinu, osveženi Hyundai Tucson neće stići u prodaju pre druge polovine sledeće godine, a mnogo pre toga stići će informacije o dodatnim novinama.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Sutra stiže novi Mercedes-Benz GLA

Sutra, 11. decembra, Mercedes-Benz će predstaviti novu generaciju svog kompaktnog SUV-a, i to sa ...

Amaroku Internacionalna nagradu za najbolji pick-up u 2018.

Amaroku Internacionalna nagradu za najbolji pick-up u 2018. Volkswagen privredna vozila osvojila su prestižnu ...

Stiže i Polestar 2

Spreman je i Polestar 2 koji bi trebao biti konkurent Tesla Modelu 3, a ...

Pred dolazeću premijeru Mercedes-Benz otkriva detalje EQS-a

Bliži se zvanična premijera električne limuzine EQS, a Mercedes-Benz otkriva tehničke detalje pogona i ...

Tesla ugasio proizvodnju najkomercijalnije verzije Modela 3

Navikli smo na neobične i neočekivane odluke iz Tesle, pa se najnovijoj više niko ...

Kroz „klinička testiranja“ Renault sluša glas kupaca

Renault u svojim “kliničkim testiranjima” kupcima prikazuje modele mnogo pre nego što će se ...