fbpx

Brend Chery pretpremijerno predstavio EQ1

Brend Chery pretpremijerno predstavio EQ1 svoj novi gradski električni model koji uskoro stiže u Srbiju

Chery EQ1

Brend Chery pretpremijerno predstavio EQ1 svoj novi gradski električni model koji uskoro stiže u Srbiju. Chery, renomirano ime u automobilskoj industriji, s ponosom je pretpremijerno predstavioEQ1, inovativni model koji pruža vrhunski dizajn i performanse, ali i pomera granice ka održivoj mobilnosti. EQ1 predstavlja prvi u nizu Chery EV model koji dolazi na naše tržišne, a premijerno lansiranje modela nas očekuje sledeće godine na Sajmu automobila.
Ekskluzivni dizajn za moderan život
Chery EQ1 postavlja standarde u smislu kako u održivosti tako i u dizajnu. Sa svojim futurističkim izgledom, elegantnim detaljima i sofisticiranom unutrašnjošću, ovaj automobil nije samo prevozno sredstvo, već i umetničko delo na točkovima. Vrhunski materijali i pažljiv dizajn stvaraju ambijent koji spaja udobnost i luksuz u savršenom balansu.

Chery EQ1

Električna snaga koja pokreće
Chery EQ1 pokreće potpuno električni pogon, s ciljem smanjenja emisije ugljen-dioksida i podrške globalnim inicijativama za očuvanje životne sredine. Sa snažnim baterijama koje omogućavaju impresivni doseg, ovaj automobil je spreman za sve vaše avanture, bez kompromisa po pitanju performansi.

Chery EQ1

Napredni sistemi bezbednosti vožnje
Chery EQ1 se ne zaustavlja samo na ekološkoj održivosti i atraktivnom dizajnu. Sa najnovijim tehnološkim inovacijama, uključujući intuitivni infosistem i napredne sigurnosne tehnologije, vožnja Chery EQ1 postaje ne samo efikasna, već i bezbedna i uživanje.

Chery EQ1

Partnerstvo s budućnošću
EQ1 potvrđuje svoju posvećenost inovacijama, kvalitetu i odgovornost prema planeti. Pored toga što pruža vrhunsko istustvo vožnje, već i doprinosi globalnim naporima u smanjenju ekološkog uticaja.
Chery EQ1 je više od automobila – to je simbol promene, inovacije i odgovornosti. Uzbuđeni smo što smo deo ove revolucije, donoseći vam budućnost mobilnosti danas.
„Oduševljeni smo što predstavljamo EQ1, svedočanstvo Chery-jeve nepokolebljive težnje za izvrsnošću i inovacijama“, rekao je Slavc Habič, portparol Chery-ja u Srbiji. „Luksuznim dizajnom, najsavremenijom tehnologijom i vrhunskim performansama, EQ1 predstavlja tehnološki napredana automobil.“
Dimenzije vozila su dužina 3,2m, širina 1,67m i visina 1,59m. Međuosovinsko rastojanjeje2,15 m. Budući vozači će moći na brzim punjačima da za 50 minuta napune svoju bateriju do 80%. Kapacitet baterije je 29 kWh i domet baterije prema WLTP-u je 267 km.

 

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Luc Donckerwolke napustio Hyundai

Šef dizajna Hyundai grupe napustio je kompanju, a proizvođač tvrdi da više neće imati ...

Plata prvog čoveka Ford Motor Co 13 miliona dolara

Jim Hackett novi CEO Ford Motor Co dobio je povišicu u odnosu na prethodni ...

Tesla fabrike trenutno gube milijarde

Tesla fabrike u Berlinu i Teksasu trenutno gube miljarde i liče na peći u ...

Formula u Srbiji – iluzija ili vrhunsko uživanje?

Postoje moćni putnički automobili sa stotinama konja i raznim Sport – GT – RS ...

Peterhansel se bliži svojoj 14. pobedi na Dakar Reliju

Na Dakar Reliju ništa nije završeno do samog kraja, ali trenutno Peterhansel ima veliku ...

Toyoti pobeda na LeManu, konačno i ubedljivo

Toyota je konačno došla do toliko željene titule na 24 časa LeMana, i to ...