fbpx

Delta Auto grupa otvorila je ekskluzivni Maserati salon

Delta Auto grupa otvorila je ekskluzivni Maserati salon u Beogradu, koncipiran po najvišim standardima prestižnog italijanskog brenda

Maserati

Delta Auto grupa otvorila je ekskluzivni Maserati salon u Beogradu (Omladinskih brigada 33A, Novi Beograd), koncipiran po najvišim standardima prestižnog italijanskog brenda. Kao jedino zvanično Maserati predstavništvo u regionu, ovaj salon ujedno predstavlja završetak prve faze ambicioznog projekta Delta Auto grupe da u Srbiji sagradi najveće multibrend auto-moto dilerstvo površine od skoro 17.000m².

Maserati

Kreiran u skladu sa najnovijim vizuelnim identitetom koji je predstavljen u Milanu pre tačno godinu i po dana, novi Maserati salon srpsku prestonicu postavlja rame uz rame sa najvećim svetskim metropolama poput Hongkonga, Tokija, Los Anđelesa, Londona, Berlina i drugih. Dizajn ovog nesvakidašnjeg prostora potpisuje njujorški studio EightInckoji stoji iza svetskipoznatih projekata poput Apple Store-a.
Brend Maserati više od 100 godina simbolizuje prepoznatljivu italijansku estetiku, inovativnu tehnologiju i strast prema automobilizmu i zato je svaki aspekt novootvorenog salona savršeno uklopljen u luksuzni karakter brenda – od elegantnog, modernog enterijera, do pažljivo odabrane ambijentalne rasvete i najsavremenije AV tehnologije.

Maserati

U Maserati salonu izloženi su najnoviji prestižni modeli, koji predstavljaju sinonim za vrhunsku izradu, performanse i ekskluzivnost. Ovaj prostor je koncipiran tako da su automobili posebnoosvetljeni i izloženi poput skulptura u umetničkoj galeriji,gdeje na centralnom mestu posetilac koji istražuje suštinu luksuznog Masertati brenda.

Maserati

Unutar salona izloženi su aktuelni modeli Grecale, kao i 1 od 75 primeraka u svetu Maserati GranTurismo Trofeo Primaserie, dok potencijalni klijenti imaju priliku da kreiraju potpunoautentičanMaserati primerak u skladu sa svojim afinitetima kroz program individualizacije Fuoriserie.

Maserati

Posetioci salona imaju mogućnost da istinski uživaju u okviru komforne bar-zone, a na raspolaganju je i ekskluzivniLifestyle segment saoriginalnimodevnim, putnimi aksesoar programom, koji uključuje cross branding saradnje sa brendovima poput Zegna i North Sails.

Maserati

Pored globalnih, Maserati je uspostavio saradnju i sa lokalnim partnerima, pa su tako klijentima u Srbiji dostupne usluge Trident Rent-akoje podrazumevaju specijalne programe premijum finansiranja, razvijene u sradnji sa kompanijom Delta Rent Services.
Takođe, Maserati Delta Automoto ostvario je saradnju sa centrom Navak u okviru kog se organizuje program Maserati Corsa Experience, koji pruža mogućnost vožnje supersportskog modela MC20.

Maserati

Uz novi Maserati salon, zvanično je otvoren najsavremeniji ovlašćeni multibrend servis sa čak 46 radnih mesta, od čega se 26 odnosi na mehaniku automobila, 10 na motocikle i 10 na limarko-farbarsku radionicu. Ovaj servis pruža kompletnu servisnu podršku i vrhunsku uslugu održavanja vozila uz pomoć najsavremenije opreme, alata i robotizacije.

Maserati

Ljubiteljima marke Maserati i luksuznog životnog stila u Srbiji i regionuod sada je na jednom mestu raspolaganju ekskluzivan prodajno-servisni kompleks kojiomogućava jedinstveno iskustvo uz sveobuhvatnu, efikasnu i brzu uslugu.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Toyota otkrila novu generaciju modela RAV4

Toyota je pokazala novu generaciju modela RAV4, pred njenu globalnu premijeru na sajmu automobila ...

Maserati GranTurismo se vratio

Maserati GranTurismo se vratio nakon kratke pauze, a iako liči na prethodnika skriva mnogo ...

Citroen Berlingo – za družbu i za službu

Pre malo više od 20 godina Citroen je stvorio Berlingo i utabao sebi i ...

Koenigsegg One:1 na aukciji za 1.8 miliona dolara suviše jeftin

Tokom septembra će u Ženevi biti održana aukcija super automobila, oduzetih od diktatorovog sina ...

Nova Toyota GR Yaris pomera granice

Nova Toyota GR Yaris imala je svetsku premijeru na Salonu automobila Tokio 2024, uz ...

Vrteška u Formuli 1 se i dalje vrti

  Vrteška sa vozačima u Formuli 1 još uvek se vrti pun gas. Vandoorne ...