fbpx

CUPRA i FK Barselona proširuju svoju saradnju

CUPRA i FK Barcelona nastavljaju svoju saradnju kako bi inspirisali svet iz Barcelone svojom zajedničkom vizijom za budućnost

CUPRA i FK Barselona proširuju svoju saradnju100% električnim modelom Tavascan

CUPRA i FK Barcelona nastavljaju svoju saradnju kako bi inspirisali svet iz Barcelone svojom zajedničkom vizijom za budućnost. Tokom posebne posete novim komercijalnim kancelarijama FK Barselone i radovima na Camp Nou, gde će automobilski brend igrati ključnu ulogu, Wayne Griffiths, CEO CUPRA-e i Joan Laporta, predsednik FK Barselone, potvrdili su posvećenost svojih brendova budućim generacijama predstavljajući svoje zajedničke projekte koji povezuju sport i automobilizam.

CUPRA i FK Barselona proširuju svoju saradnju100% električnim modelom Tavascan

Wayne Griffiths je predao jedan od prvih modela CUPRA Tavascan predsedniku FK Barselone. Prvi 100% električni SUV Coupé brenda CUPRA će biti korišćen kao njegov zvanični automobil, simbolizujući posvećenost brenda električnoj mobilnosti i naglašavajući njegovu ulogu kao zvaničnog automobilskog i mobilnog partnera.
„Veoma smosrećni što možemo da ojačamo našu vezu sa FK Barselonom, najvećim klubom na svetu. Naša saradnja nije samo partnerstvo; to je zajednička vizija za budućnost i inspirisanje sveta iz Barselone,“ rekao je Wayne Griffiths, generalni direktor CUPRA-e. „Ustupanjem modela CUPRA Tavascan predsedniku Laporti, jačamo našu posvećenost sledećoj generaciji sportista i ljubitelja automobila“, dodao je.
Pored toga, Joan Laporta i Wayne Griffiths su obišli radove na stadionu Camp Nou, gde je CUPRA takođe važan partnera u planu je iinstalacija električnih punjača.

CUPRA i FK Barselona proširuju svoju saradnju100% električnim modelom Tavascan

„Ovi radovi su ključni projekat za naš klub i zato se udružujemo sa vodećim kompanijama kako bismo unapredili našu sportsku kuću. Zbog toga, sa CUPRA-om i njihovim doprinosom našim objektima električnim punjačima, pokazujemo međusobnu posvećenost budućnosti mobilnosti. Radujemo se godinama zajedničkog uspeha i inovacija a posebno smo zadovoljni kontinuiranom saradnjom“, rekao je Joan Laporta, predsednik FK Barselone.
Ovaj sastanak, u kancelarijama FK Barselone oslikava perspektivnu prirodu partnerstva između CUPRA-e i FK Barselone, nedavno obnovljenog do 2029. godine. CUPRA će nastaviti da bude zvanični automobilski i mobilni partner kluba i zvanični automobil za narednih pet sezona. Sporazumom je proširen obim sponzorstva unutar sportskih sekcija kluba. Pored sponzorstva prvim muškim i ženskim fudbalskim timovima, CUPRA je postala zvanični sponzor košarkaških, futsal, rukometnih i hokejaških timova Barselone do juna 2029. godine. Partnerstvo nastavlja da jača, vođeno zajedničkim vrednostima i posvećenosti globalnom uticaju.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Audi na punom gasu – predstavljen novi A6

Novi Audi A6 je doživeo svoju premijeru u Ženevi i u sebi pored brojnih ...

Volvo XC60 najbezbedniji prema Euro NCAP testovima

Volvo XC60 osvojio je prestižnu nagradu najbezbednijeg SUV-a, i automobila sa najboljim sigurnosnim performansama ...

Kabriolet verzija BMW Serije 8 prolazi kroz pakao Nevade

BMW je obeležio povratak Serije 8 predstavljanjem M850i xDrive luksuznog kupea u junu ove ...

Mini John Cooper Works GP stiže sa 300 KS

Za 2020. godinu Mini najavljuje svoje najvatrenije izdanje do sada Mini John Cooper Works ...

Rimac Nevera više nije najbrža na svetu

Rimac Nevera više nije električni automobil sa najboljim ubrzanjem na planeti – primat preuzima ...