fbpx

Za nestrpljive DS 7 Crossback već u predprodaji

Iako će zvanično krenuti u prodaju tokom januara 2018. DS 7 Crossback već sada može da poruči, što znači da će kupcu biti ispručen mnogo pre drugih.

Foto: DS

Prilično pretenciozno, ali i dobro marketinški osmišljeno za ekskluzivni brend koji se izrodio iz Citroena. DS 7 je premijerno prestavljen u Ženevi ove godine, i zaista je uzdrmao javnost. DS radi ono što je Citroen pomalo prestao da radi – bude hrabar i avangardan. Ovaj kompaktni crossower ima nastup na kojem bi mu mnogi mogli pozavideti, a pogotovo uz rotirajuće prednje svetlosne grupe koje je u delo pretvorio Magnetti Marelli. Potpuno su prilagodljiva okruženju i raspoloživom ambijentalnom svetlu i brzini vozila. Potpuno revolucionaran sistem sa čak tri LED projektora u svakom faru. Gotovo da se isto može reći i za stražnje svetlosne grupe sa originalnim DS LED 3D sistemom.
Nije samo šminka na visokom nivou u DS 7 Crossback. Uz njega se može dobiti (u zavisnosti od nivoa opreme) DS CONNECTED PILOT, koji je uz aktivni tempomat na samo korak od autonomne vožnje. Tu je i DS NIGHT VISION sitem koji značajno poboljšava vidljivost tokom vožnje noću i DS ACTIVE SCAN SUSPENSION, sistem ogibljenja koji koristi kameru da bi predvideo neravnine na putu i adekvatno pripremio ogibljenje za ono što nailazi. Generalno, DS 7 Crossback ima novu stražnju osovinu, za koju proizvođač obećava vanserisku upravljivost i udobnost za putnike.

Foto: DS

Što se enterijera tiče, bolje je pogledati fotografije, i skinuti kapu za šik koji očekuje budućeg vlasnika.

Foto: DS

U predprodaji, može se poručiti samo sa dva agregata i osmostepenim automatskim menjačem. Benzinac je 1,6 litarski THP 225 S&S sa isto toliko konjskih snaga, i dvolitarski dizel BlueHDi 180 S&S. Razumljivo, nestrpljive kupce koji DS 7 Crossback žele pre svih očekuje i bogata oprema, koji će poprilično i da plate, pa su tu i točkovi od 20”, ekskluzivna koža na sedištima i armaturi, pa čak i La Premiere patosnice. Šalu na stranu, u ovom specijalnom La Premiere paketu stižu i praktično sve postojeće bezbednosne asistencije.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Redak primerak Maybacha 57S Coupe na prodaju

Vrlo redak primerak Maybacha 57S Coupe napravljenog za libijskog diktatora Muamera el Gadafija je ...

Bivši šef dizajna Lincolna prešao u Nissan

Nissan je otkrio da je bivši Lincolnov šef dizajna, David Woodhouse, prešao na stranu ...

Renault Espace osvežen i sa novim motorom od 225 KS

Renault je predstavio osveženi Espace za 2017. Od kozmetičkih izmena na karoseriji luksuzni renaultov ...

Gde je zapelo sa Mercedes-AMG One?

Prošlo je već dve godine od zvanične premijere, a još nije počela proizvodnja Mercedes-AMG ...

Tesla otpustio devet procenata zaposlenih

Tesla je otpustio oko 9 procenata svojih zaposlenih kao deo plana restrukturiranja, izjavio je ...

F1 Horor sa elementima crnog humora u Hockenheimu

Velika nagrada Nemačke, uz pomoć kiše, donela je odličnu trku prepunu preokreta i iznenađenja ...