fbpx

Zove se Take-Off, ali nije za letenje

Pop-up kamp prikolice sa brojnim mogućim dodacima uz dovoljno mašte postaju praktične i prostrane, a još uvek ih mogu vući mali automobili

Foto: Easy Caravanning

Postoji velika populacija ljubitelja kampovanja koja preferira kompaktne rasklopive pop-up kamp prikolice, pre svega zbog malih dimenzija i mase, pa se do bilo koje destinacije mogu dovući i malim automobilom. Evidentno, njihon najveći nedostatak je manjak prostora, međutim, ako je proizvođač dovoljno maštovit i taj problem se da efikasno rešiti.

Foto: Easy Caravanning

Holandska firma Easy Caravanning će ove godine početi prodaju novog modela nazvanog Take-Off. Iako definitivno ne služi ni za kakav vidi poletanja ili letenja, ova kamp prikolica svakako pleni svojim dizajnom i kompaktnim dimenzijama koje i masu zadržavaju unutar 750 kilograma. Šta više, iako će ponuditi tri verzije, svaka ima masu do pomenute kilaže, pa praktično može povući automobil i iz najmanjeg A segmenta.

Foto: Easy Caravanning

U osnovnom Take-Off-u ima mesta za spavanje za dve osobe, uz modularnu kuhinju. Ako je verovati navodima proizvođača, za podizanje i potpunu upotrebljivost TakeOff-a potrebno je samo 30 sekundi.

Foto: Easy Caravanning

Za one kojima je potrebno više prostora, Easy Caravanning je pripremio dosta dodataka. Sa setom koji se naziva X10T, dobija se nadstrešnica/tenda sa aluminijumskom konstrukcijom koja može biti potpuno zatvorena, a naslanja se na zadnji deo kampera, i praktično formira još jednu celu sobu. Ako ni to nije dovoljno, može se dodati još jedan „tunel“ za spavanje, koji je takođe povezan sa celinom kamprea.

Foto: Easy Caravanning

Easy Caravanning planira da proja Take-Off-a počne ove godine, sa cenom od 13.495 evra za Take-Off Active, dok je za deluxe Take-Off Xcite cena 18.995 evra, a ona uključuje X10T i sve dodatke. X10T elementi se mogu dokupiti i na osnovnu verziju, pa velika tenda košta oko 1.200 evra.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Infiniti će proslaviti 30. rođendan u Detroitu novim EV konceptom

Infiniti će proslaviti svoj 30. rođendan u januaru predstavljanjem potpuno električnog SUV koncepta na ...

Tjunirani EV: Nissan Note e-Power Nismo S

Nissanov odsek za vozila visokih performansi, Nismo, predstavio je snažniju verziju modela Note e-Power ...

Još jedna pogibija na Spa Francorchampsu

Još jedna pogibija na Spa Francorchampsu – u Regionalnoj Alpine Formuli život je izgubio ...

JCB i Guy Martin oborili Top Gearov rekord za najbrži traktor

Petnaest meseci nakon što je Top Gearov Stig postavio rekord za najbrži traktor na ...

Porsche Cayenne Coupe Turbo GT – impresije

Porsche Cayenne Coupe Turbo GT je najbrže i najskuplje izdanje nemačkog SUV-a, odgovor na ...