fbpx

U Beogradu predstavljena dva nova modela brenda CUPRA

U Beogradu predstavljena dva nova modela brenda CUPRA – Formentor i Leon u svojim značajno unapređenim izdanjima

U Beogradu predstavljena dva nova modela brenda CUPRA

U Beogradu predstavljena dva nova modela brenda CUPRA. U prijatnom ambijentu uz snažne emocije prisutni su imali priliku da se upoznaju sa novim modelima Formentor i CUPRA Leon, koji dolaze da nastave i nadograde uspeh svojih prethodnika.

U Beogradu predstavljena dva nova modela brenda CUPRA

Prisutnima se obratio generalni direktor kompanije Porsche Srbija i Crna Gora, Miloš Vujanović:
,,Glavni razlog zbog kog smo se večerasokupili jeste to što imamo priliku da vam predstavimo dva izuzetno važna modela za CUPRA brend: Formentor i CUPRA Leon. Oba modela su osnova i budućnost našeg najmlađeg brenda.

U Beogradu predstavljena dva nova modela brenda CUPRA

Večeras ćete da vidite značajan iskorak, ne samo u dizajnu, već i primeni najmodernijih tehnologija. Formentor, kao prvi model dizajniran za brend CUPRA za vrlo kratko vreme jepostao, ne samo najprodavaniji CUPRA model u Srbiji, već i najprodavaniji model u Crossover SUV segmentu u Evropi.  Što se tiče “kralja” – Leona večeras imate prilku da se uverite da je to automobil sa 100% CUPRA genima.‘’

U Beogradu predstavljena dva nova modela brenda CUPRA

CUPRA Leon je lansiran prvi put 2020. godine sa CUPRA logom. Ovaj model je odigrao ključnu ulogu u širenju brenda. Novi CUPRA Leon uspešno kombinuje tri osnovne vrednosti brenda: dizajn, performanse i dinamiku. Prednja i zadnja strana vozila imaju snažno naglašene linije koje stvaraju osećaj napetosti. Njegova snaga je dodatno naglašena V-oblikom prtljažnika koji se povezuje sa zadnjim delom automobila i teče kroz bočne linije.

U Beogradu predstavljena dva nova modela brenda CUPRA

Dvobojni mišićavi branik prikazuje sofisticiranost, sportsku eleganciju i kvalitet dok vizuelno spušta automobil bliže zemlji.Unutrašnjost automobila je apsolutno orijentisana ka vozaču. Prepoznatljiv CUPRA volan, omogućava maksimalnu kontrolu i jednostavno korišćenje, dok sportska sedišta pružaju istovremeno udobnost i stabilnost.

U Beogradu predstavljena dva nova modela brenda CUPRA

CUPRA Formentor definiše brend – emotivan, upečatljiv i jedinstven. Njegova pojava odiše snažnim karakterom.Prvo što možete da primetite je neverovatan prednji deo i izuzetno snažan karakter. Visoka hauba daje osećaj samopouzdanja a logo na haubi doprinosi sportskom izgledu, dok „Shark nose” dizajn simbolizuje odlučnost. Trouglasti svetlosni potpis biće prepoznatljiv na svim CUPRA modelima, vidljiv i danju i noću.

U Beogradu predstavljena dva nova modela brenda CUPRA

U ovom modelu kombinuju se dva različita stila – donji deo je SUV sa velikim točkovima, dok je gornji deo elegantan kao hečbek.Unutrašnjost vozila daje poseban ugođaj sa implementiranim poboljšanim multimedijalnim sistemom a poseban ugođaj pružaprepoznatljivo i vrhunsko Sennheiser ozvučenje.
,,Lansiranje dva automobila istovremeno večeras je zaista poseban trenutak za naš brend, za naše dilere, partnere i celu CUPRA zajednicu.

U Beogradu predstavljena dva nova modela brenda CUPRA

Dizajn je razlog broj jedan zašto se ljudi odlučuju za CUPRA vozila a i razlog zašto su naši kupci u proseku 10 do 15 godina mlađi od kupaca konkurencije.

Dmotion.rs preporučuje: Test Cupra Formentor 1.5 eTSI – osvežavanje koje je donelo praktično novi model

Pored dizajna, drugi ključni stub CUPRA brenda su performanse i korisničko iskustvo. Određeni broj vozila je spreman za brzu isporuku a u saradnji sa našim partnerima iz Porsche Finansijske Grupacije spremili smo atraktivne ponude finansiranja.

U Beogradu predstavljena dva nova modela brenda CUPRA

Početna cena modela Formentor je od 34.900 evra za verziju sa 150 konjskih snaga i automatskim DSG menjačem, dok cena za CUPRA Leon startuje od  31.000 evra. Pozivamo vas da posetite naš salon Porsche Ada i zakažete test vožnju’’ izjavio je Dragan Prljinčević, direktor marke CUPRA.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Citoroen C3 Aircross – soba na točkovima

Citroen se u crossover segmet možda uključio među poslednjima, ali je to uradio na ...

Sam menja, ali koji menjač imam?

Nekada je bilo jednostavno, manuelni menjač sa četiri ili automatik sa tri stepena prenosa. ...

Peugeot 208 izabran za „Car of the Year 2020“

Iako je salon u Ženevi otkazan, pod svodovima Palexpa gde se automobili ipak nalaze,  ...

Prodaje se Audi 80 Princeze Dajane

Audi 80 kabriolet koji je nekada pripadao Princezi od Velsa, Dajani, naći će se ...

Čvrste baterije još 10 godina od proizvodnje

Elektromobilnost sa nestrpljenjem očekuje efikasnije baterije od trenutno aktuelnih, ali su još uvek poprilično ...

Za volanom Stingera, ali na kratko

Samo donekle je Kia iznenadila automobilski svet svojom limuzinom Stinger, a pogotovo idejom da ...