fbpx

Za vlasnike BMW motocikala, ljubitelje ove marke, pa i druge zaljubljenike u dvotočkaše Delta Motors organizovao je prijatno druženje

Delta Motors uvoznik marke BMW za Srbiju, u svom centru u Beogradu organizovao je prijatno druženje za vlasnike motocikala ove marke, mada se među brojnim prisutnima motocklima mogle videti čak i druge marke. Ovo je lep kompliment domaćinima Delta Motorsu, obzirom da je događaj nazvan “BMW Motorrad druženje” zaista i okupio velik broj pre svega ljubitelja motocikala na opušteno druženje, razmenu iskustava i nova poznanstva. Organizovan je i ispit spretnosti, a predstavljeni su i novi modeli R1200 GS Exclusive, R Nine T Scrambler i R Nine T Pure.
Manifestaciju koju tradicionalno organizuje BMW Srbija, svojim pristustvom podržala su brojna moto udruženja, asocijacije, vlasnici različitih brendova motocikala kao i najverniji ljubitelji BMW brenda. Gosti su imali priliku da se upoznaju sa aktuelnim programom finansiranja 3asy Ride koji je osmišljen kako bi olakšao kupovinu BMW motocikala tako da oni veoma jednostavno mogu uvek voziti neki novi model. Srbija se nalazi u odabranom društvu od dvadeset zemalja u svetu koje u ponudi finansiranja imaju 3asy Ride program i to u saradnji sa BMW Financial Services. Program 3asy Ride omogućava da posle tri godine vožnje motocikla kupci izaberu jednu od tri opcije. Oni mogu da otkupe svoj motocikl, vrate ga i izaberu novi ili nastave otplatu preostale vrednosti motocikla.

Ovi jedinstveni uslovi finansiranja omogućavaju klijentima da uz jednom dato učešće u finansiranju svake tri godine voze novi model motocikla kao i mogućnost da ga kasko osiguraju. Delta Motors je i ove godine svim posetiocima obezbedio pogodnosti za kupovinu dodatne opreme i proizvoda BMW Motorrad Lifestyle asortimana. Na događaju je teško mogla ostati neprimećena i činjenica da je, barem po broju parkranih primeraka, BMW 1200 GS ubedljivo najpopularniji motocikl u klasi velikih turera.

 

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Stiže Vespa na struju!

Ikona Piaggio grupe, Vespa, je priredila jedno od najvećih iznenađenja ove godine u Milanu ...

Yamaha Ténéré 700 potukla BMW u Nemačkoj

Iako je u prodaju širom Evrope krenula tek polovinom godine, Yamaha Ténéré 700 je ...

Yamaha-Plattner na Motopassion 2018.

Na salonu motocikala koji se održava na Beogradskom Sajmu u okviru priredbe BG Car ...

Doviziosu pobeda u dvoboju sa Marquezom

Andrea Dovizioso je u dramatčnom finalu ponovo odneo pobedu u poslednjoj krivinu na Red ...

Krenuli smo od nule – kaže Davide Brivio, šef Suzukija

Joan Mir je senzacionalni osvajač titule MotoGP šampiona sveta 2020, ali putešestvija Suzukija i ...

Luda MotoGP kuća na Lemanu

Kao i skoro uvek, MotoGP trka na Lemanu je opravdala globalnu popularnost  šampionata sveta ...