fbpx

Za vlasnike BMW motocikala, ljubitelje ove marke, pa i druge zaljubljenike u dvotočkaše Delta Motors organizovao je prijatno druženje

Delta Motors uvoznik marke BMW za Srbiju, u svom centru u Beogradu organizovao je prijatno druženje za vlasnike motocikala ove marke, mada se među brojnim prisutnima motocklima mogle videti čak i druge marke. Ovo je lep kompliment domaćinima Delta Motorsu, obzirom da je događaj nazvan “BMW Motorrad druženje” zaista i okupio velik broj pre svega ljubitelja motocikala na opušteno druženje, razmenu iskustava i nova poznanstva. Organizovan je i ispit spretnosti, a predstavljeni su i novi modeli R1200 GS Exclusive, R Nine T Scrambler i R Nine T Pure.
Manifestaciju koju tradicionalno organizuje BMW Srbija, svojim pristustvom podržala su brojna moto udruženja, asocijacije, vlasnici različitih brendova motocikala kao i najverniji ljubitelji BMW brenda. Gosti su imali priliku da se upoznaju sa aktuelnim programom finansiranja 3asy Ride koji je osmišljen kako bi olakšao kupovinu BMW motocikala tako da oni veoma jednostavno mogu uvek voziti neki novi model. Srbija se nalazi u odabranom društvu od dvadeset zemalja u svetu koje u ponudi finansiranja imaju 3asy Ride program i to u saradnji sa BMW Financial Services. Program 3asy Ride omogućava da posle tri godine vožnje motocikla kupci izaberu jednu od tri opcije. Oni mogu da otkupe svoj motocikl, vrate ga i izaberu novi ili nastave otplatu preostale vrednosti motocikla.

Ovi jedinstveni uslovi finansiranja omogućavaju klijentima da uz jednom dato učešće u finansiranju svake tri godine voze novi model motocikla kao i mogućnost da ga kasko osiguraju. Delta Motors je i ove godine svim posetiocima obezbedio pogodnosti za kupovinu dodatne opreme i proizvoda BMW Motorrad Lifestyle asortimana. Na događaju je teško mogla ostati neprimećena i činjenica da je, barem po broju parkranih primeraka, BMW 1200 GS ubedljivo najpopularniji motocikl u klasi velikih turera.

 

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Lavovska bitka Bagnaije i Marqueza na Aragonu

Praktično od starta do cilja MotoGP tke za Veliku nagradu Aragona svela se na ...

Tesla ne ispunjava obećanja

Iz Tesle su saopštili da nisu ispunili plan da naprave 1,500 Modela 3, svog ...

Moto GP sezona počela prigovorima

Fantastična prva Moto GP trka sezone imala manje spektakularan nastavak, kroz žalbe na regularnost ...

MotoGP – VR46 još nije produžio ugovor sa Ducatijem

MotoGP – VR46 još nije produžio ugovor sa Ducatijem koji važi samo do kraja ...

Johan Zarco na Ducatiju sledeće sezone

Johan Zarco će se u sezoni 2020. naći na Ducatiju koji će voziti za ...

MotoGP – Bagnaia i Ducati produžili ugovor

MotoGP – Bagnaia i Ducati produžili ugovor na još dve godine, pa će Italijan ...