fbpx

Za vlasnike BMW motocikala, ljubitelje ove marke, pa i druge zaljubljenike u dvotočkaše Delta Motors organizovao je prijatno druženje

Delta Motors uvoznik marke BMW za Srbiju, u svom centru u Beogradu organizovao je prijatno druženje za vlasnike motocikala ove marke, mada se među brojnim prisutnima motocklima mogle videti čak i druge marke. Ovo je lep kompliment domaćinima Delta Motorsu, obzirom da je događaj nazvan “BMW Motorrad druženje” zaista i okupio velik broj pre svega ljubitelja motocikala na opušteno druženje, razmenu iskustava i nova poznanstva. Organizovan je i ispit spretnosti, a predstavljeni su i novi modeli R1200 GS Exclusive, R Nine T Scrambler i R Nine T Pure.
Manifestaciju koju tradicionalno organizuje BMW Srbija, svojim pristustvom podržala su brojna moto udruženja, asocijacije, vlasnici različitih brendova motocikala kao i najverniji ljubitelji BMW brenda. Gosti su imali priliku da se upoznaju sa aktuelnim programom finansiranja 3asy Ride koji je osmišljen kako bi olakšao kupovinu BMW motocikala tako da oni veoma jednostavno mogu uvek voziti neki novi model. Srbija se nalazi u odabranom društvu od dvadeset zemalja u svetu koje u ponudi finansiranja imaju 3asy Ride program i to u saradnji sa BMW Financial Services. Program 3asy Ride omogućava da posle tri godine vožnje motocikla kupci izaberu jednu od tri opcije. Oni mogu da otkupe svoj motocikl, vrate ga i izaberu novi ili nastave otplatu preostale vrednosti motocikla.

Ovi jedinstveni uslovi finansiranja omogućavaju klijentima da uz jednom dato učešće u finansiranju svake tri godine voze novi model motocikla kao i mogućnost da ga kasko osiguraju. Delta Motors je i ove godine svim posetiocima obezbedio pogodnosti za kupovinu dodatne opreme i proizvoda BMW Motorrad Lifestyle asortimana. Na događaju je teško mogla ostati neprimećena i činjenica da je, barem po broju parkranih primeraka, BMW 1200 GS ubedljivo najpopularniji motocikl u klasi velikih turera.

 

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Dani Pedrosa saopštio svoju MotoGP budućnost

Kao što je najavio, Dani Pedrosa je danas saopštio svoje planove za budućnost Nakon ...

Valentino Rossi bi mogao u Yamaha STR tim?

Valentino Rossi bi mogao da se za za 2021. godinu preseli u satelitski Yamaha ...

Istorija Hondinih motocikala – prvi deo

Prvo na šta pomislimo kada čujemo Honda su automobili i motocikli, ali Honda se ...

Delovalo je da će biti drugačije

Delovalo je da će Marquez deklasirati konkurenciju na stazi Red Bull u Spielbergu, ali ...

Ducati slavi 25. godina Monstera specijalnim izdanjem

Ducati je najavio da će povodom 25. godišnjice svog najpopularnijeg modela lansirati specijalno izdanje ...

Objavljen kalendar MotoGP šampionata 2020

Dorna Sports je objavila kalendar MotoGP sezone 2020. koja će se većinom voziti u ...