fbpx

Renault ponuda „Čista petica“

Za sve kupce koji se odluče za kupovinu bilo kog putničnog vozila u toku sajamskog meseca, Renault je pripremio ponudu za „čistu peticu“

Renault , sada već tradicionalno, za svoje kupce priprema specijalnu ponudu za „Čistu 5icu“ koja tokom sajamskog meseca podrazumeva:
Pokrivene sve troškove registracije
5 godina garancije
1 osnovni servis
Renault će na predstojećem BG Car Show-u prikazati svoju potpuno obnovljenu gamu vozila, a izdvajamo posebne verzije i ponude za modele specijalno pripremljene za kupce koji se odluče za kupovinu u toku sajamske akcije:
Clio startuje sa cenom od 9990€, ali bi u ponudi izdvojili verziju Clio Limited 1.2 16v sa cenom od 10990€. Paket Limited podrazumeva bogat paket opreme upotpunjen Multimedijalnim uređajem sa navigacijom „Media nav“, Aluminijumske naplatke 16“ i brojne elemente dodatne personalizacije.
Novi Megane u verziji Berline /Hatchback/ Limited 1.6 Sce dolazi po ceni od 13990€. U cenu su uključeni Aluminijumski naplatci 16“, Led svetla u obliku slova „C“, automatski klima uređaj i zatamnjena stakla.
Novi Megane u verziji Grandcoupe /Sedan/ Zen 1.6 Sce dolazi po ceni od 14190€. U cenu je uključen Paket Look koji sadrži Aluminijumske naplatke 16“, automatski klima urejdaj i zatamnjena stakla.
Kupci modela Captur mogu da očekuju automobil u verziji Intens opremljen kamerom za kretanje u nazad, koju za vreme sajamske akcije kupci dobijaju besplatno.
Model Kadjar je takođe u verziji Limited 1.2 Tce 130KS po ceni od 19990€ opremljen dodatnim elementima opreme u vidu Multimedijalnog uređaja RLink sa navigacijom, aluminijumskim naplatcima 17“, automatskim klima uredjajem i metalik bojom.
Kao i svake godine, svi kupci će moći da izaberu neku od izuzetno povoljnih ponuda Renault Finansiranja, a izdvojili bi kredit sa kamatnom stopom od samo 1.99% za period od 60 meseci bez limita finansiranja.
Pored ovoga kupci će moći da pronađu i ostale ponude po svojoj meri, pre svega u vidu beskamatnih „Mikro“ kredita i lizinga, kao i dinarskih kredita sa fixnom kamatnom stopom za ceo period finansiranja. Posedno bi izdvojili beskamatni kredit specijalno kreiran za kupovinu Crossover vozila Captur, Kadjar i Koleos, sa mogućnošću iznosa finansiranja od 10000€ na 36 meseci ili 7000€ na period odplate od 48 meseci.
Pozivamo vas da nas posetite na ovogodišnjem BG Car Show-u u hali 1 beogradskog sajma i uverite se u sjajnu ponudu koju je Renault pripremio, ponudu za „Čistu 5icu“.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Mala sportska zvezda, veliko ime: Nova Opel Corsa GSi

Precizna sportska mašina postaje virtuoz u krivinama zahvaljujući sportskoj šasiji fino podešenoj na Nirburgringškoj ...

HONDA Pick up & Delivery usluga za klijente servisa

Ovlašćeni HONDA servis – Delta Automoto, na Novom Beogradu, pruža HONDA Pick up & ...

Combo Life N1 – pouzdan partner za posao i porodicu

Peta generacija modela Combo je pravo čudo što se tiče prostranosti – Prepun je ...

Renault udružuje snage sa filmom „Solo: Star Wars priča“

Renault udružuje snage sa filmom „Solo: Star Wars priča“ i poziva svoje kupce da ...

Počela prodaja Peugeota 508

Nakon dizajnerskih uspeha sa SUV modelima, Peugeot je kompletirao svoju gamu  “fastback” modelom koji ...

Toyota predstavila novi koncept prodajnih salona

Toyota Motor Europe predstavila je viziju budućnosti svoje evropske prodajne mreže Toyota Motor Europe ...