fbpx

Mercedes-AMG kolica – Super sport i za bebe

Mercedes je odlučio da svoje potencijalne kupce privuče marki od malih nogu, i to bukvalno

Mercedes-Benz vrlo dobro zna da se vernost marki stiče godinama, pa svoje buduće kupce neguje od malih nogu, i to bukvalno. Nova linija dečijih kolica diže stepenicu na super sportski nivo. Pre dve godine, Mercedes se udružio sa proizvođačem dečijih kolica Haratan i stvorio celu liniju proizvoda. Sada je marka iz Štutgarta podigla lestvicu za stepenicu više, odlučila da je bebama potreban super sportski prevoz i ponudila AMG liniju kolica za tekuću i sledeću godinu.
AMG kolica su u osnovi detaljno prerađen prethodni model, i biće dostupna u dve verzije. Imaju velike točkove originalnog dizajna identičnog 20-icama koje idu na AMG modele automobila, tu je vrlo sposobno ogibljenje, parkirna kočnica, sigurnosni pojas u pet tačaka, i dodatni tapacirung za ramena za maksimalnu udobnost. Ručka se može prebaciti, pa beba putnik može posmatrati svoje roditelje i sagledavati svet ispred sebe, ali i drmati kada se obori naslon i pretvori u ležaljku.
AMG će se lako smestiti u prtljažnik obzirom da je konstrukcija kompaktna dimenzija 69X58.5X21 cm. Kao i kod automobila, uz AMG kolica ide i pripadajuća oprema, torbe, navlake prostirke, i sve ostalo, i to u AMG prepoznatljivim bojama – crnoj i grafitnoj.
Dve verzije AMG kolica priključiće se već postojećoj Avantgarde liniji, a i dalje ostaje činjenica da su veoma lagana. Aluminijumska konstrukcija teži 8.9 kilograma, do je samo sedište 4.1 kilogram. A ostaju i još dve činjenice – “putnik” neće moći da prenese svoje utiske, a još kada bi saznao cenu svog super sportskog transporta, verovatno bi se rasplakao…

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Škoda Octavia četvrte generacije zvanično predstavljena

Predstavljena je četvrta generacija Octavije, napopularnijeg i narodavanijeg modela Škode Četvrta generacija modela Octavia ...

Renault Grupa ponovo pozitivna i najavljuje novitete

Renault grupa je na konferenciji za štampu sopštila da je ponovo u zoni pozitivnog ...

SUV iz Aston Martina zvaće se Varekai

SUV iz Aston Martina najverovatnije će se zvati Varekai, a na tržište će stići ...

WRC – pobeda Rovanpere na Akropolis Reliju

WRC – pobeda Rovanpere na Akropolis Reliju uz odustajanja vodećih Thierry Neuvillea i Sebastiena ...

McLaren F1 službeno skinut sa trona

Legendarni McLaren F1 je i službeno skinut sa rona kao najbrži ikada napravljeni McLaren ...

Sledeći Golf već pokazan???

Volkswagen iako pritisnut brojnim problemima i tužbama radi dalje i gleda unapred. Na Future ...