fbpx

Pavlović na velikom finalu sezone na Paul Ricardu

Srpski automobilista Miloš Pavlović i njegov klupski kolega, Meksikanac Raul Guzman, nalaze se na stazi „Pol Rikar“ gde će se voziti finale sezone

Srpski automobilista Miloš Pavlović i njegov klupski kolega, Meksikanac Raul Guzman, nalaze se na stazi „Pol Rikar“ nadomak Marselja, gde nastupaju na poslednjem trkačkom vikendu Lamborgini Super Trofeo takmičenja ove sezone.
Posle teškog incidenta na prethodnoj trci u Belgiji posle kojeg se, srećom, Milošev klupski kolega Raul Guzman oporavio i u stanju je da nastupa na trkama koje slede, ekipa „Target rejsing“ učinila je veliki napor i srpsko-meksičkoj posadi je obezbeđen potpuno novi automobil „hurakan ST evo“ za veliko finale u kojem i dalje imaju šansu za osvajanje titule šampiona.
Prva trka na programu je danas, u subotu, 14. novembra od 16.15 časova, a posada Pavlović/Guzman izborila je u kvalifikacijama 3. startnu poziciju. Na drugoj trci u nedelju, 15. novembra (start u 9.10 časova), tandem „Target rejsinga“ startovaće sa 7. pozicije.
Miloš Pavlović pred trku kaže: “Za subotnju trku kvalifikovao sam se kao treći, a moj kolega Raul kao sedmi za trku u nedelju i to samo zato što je imao problem sa servo sistemom na automobilu. Pred nama je jedan trkački vikend gde očekujemo da će naš tempo u trci biti dobar i, s obzirom na tu činjenicu, nadamo se dobrom rezultatu i, ako je moguće, plasmanima na podijum. Bez obzira na sve navedeno, moram da napomenem da je ovo najčudniji trkački vikend na kojem sam do sada učestvovao, s obzirom da se nalazimo u zemlji koja je pod potpunom zabranom kretanja zbog borbe sa virusom Kovid-19. Ali, “show must go on”! Ovde smo da se borimo na stazi i, kao i do sad, daćemo sve od sebe da sezonu završimo najbolje što možemo!”
Trke iz Francuske mogu da se prate uživo preko linkova koje je obezbedio Lamborghini – svi zainteresovani mogu da posete YouTube kanal ili Facebook stranicu “Squadra Corse” i uključe se u stream.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Toyota unapređuje svoje PHEV modele

Toyota unapređuje svoje PHEV modele tako što će imati značajno veću autonomiju u električnom ...

Novi Volkswagen Tiguan stiže na proleće

Novi Volkswagen Tiguan stiže na proleće na mesto odlazećeg modela koji je svoje mesto ...

Plug-in hibridni pogon biće kratkog daha?

Plug-in hibridni pogon viđen je kao prelazno rešenje od SUS ka elektromotorima, mogao bi ...

Alijansa Renault Nissan Mitsubishi uvodi novi poslovni model

Grupa Renault, Nissan Motor Co., Ltd- i Mitsubishi Motors Corporation, najavili su nekoliko inicijativa ...

Tri Mercedes-EQ premijere na BG Eco Car show manifestaciji

Kompanija Star Import d.o.o. predstavlja gamu potpuno električnih Mercedes-EQ vozila na ovogodišnjoj BG Eco ...

Musk tvrdi da još dve verzije Modela 3 stižu u julu

CEO Tesle, Elon Musk, je na svom Twitter nalogu objavio da će porudžbine za ...