fbpx

Jorge Lorezo ne može da se pomiri sa sudbinom

Jorge Lorenzo ne može da se pomiri sa sudbinom da ga je Yamaha zemenila Calom Crutchlowom na mestu test vozača

Foto: Yamaha MotoGP

Jorge Lorenzo izgleda ne može da se pomiri sa činjenicom da ga je Yamaha zamenila Calom Crutchlowom na mestu test vozača, a nakon jednog (zluradog) komentara, naišao je na kritike drugih MotoGP vozača. Sve je krenuo komentarom na fotografiju pada Crutchlowa, u krivini broj dva staze Losail, na oficijelnom MotoGP Instagram profilu.

Uz fotografiju, potpis je bio: “Cal Crutchlow nije bio jedini koji je danas izleteo u krivini broj dva! Nekoliko vozača našlo se u šljunku kada se sunce spustilo i pala temperatura staze”. Na to je Lorenzo napisao: “Rekao sam vam…”, verovatno aludirajući na sklonost Britanca ka padovima. To je nastavak animoziteta koji traje nakon što mu u Yamaha MotoGP timu nije produžen ugovor, i kada je Crutchlow došao na njegovo mesto, a Španac izjavo da je takva zamena kao kada se zlato zameni bronzom.
Jack Miller, inače dobar prijatelj Crutchlowa je odgovorio: “Momče da kako bi bilo da odrasteš. Stvarno, prestani da se ponašaš kao dete!”, a rasprava se prenela i na Twitter gde je Aleix Espargaro napisao: “Draže mi je da bidem dobar čovek nego šampion! Volim te Cal!”. Taj komentar je isprovocirao Lorenca da brže bolje napiše: “Bolje biti oba, zar ne? Garantujem ti da je divan osećaj i nadam se da ćeš ga jednog dana i ti osetiti!”
Od kada mu se Yamaha MotoGP tim zahvalio na saradnji, Lorenzo je vrlo rečit na društvenim mrežama. Kao test vozača Yamaha ga je angažovala za 2020. godinu, ali jedva da ga je koristila, doduše i zbog ograničenja izazavanih Covid-19 pandemijom. Sam Crutchlow je slegao ramenima na sve Lorenzove otrovne komentare i rekao da zapravo nema šta da mu kaže. “Potpuno ga poštujem kao vozača i petostrukog šampiona Sveta, na čemu će vam on mnogo pričati. Na motociklu on je stvarno vanserijski, ali to ne znači i da je isti takav test vozač. M;nogo toga što kaže mora se uzeti sa par mrvica soli, ali siguran sam da je cela situacija više pogodila njega nego mene”, kaže Crutchlow, takođe poznat o britkom jeziku.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Zvanično – Maverick Vinales vozi za Apriliju 2022.

Kalkulisalo se i spekulisalo, a sada je stavljena tačka na sagu o budućnosti Mavericka ...

Michael van der Mark zamena za Rossija

Od naredne trke u Aragonu, Michael van der Mark će voziti Yamahu YZF-M1 umesto ...

Pol Espargaro na KTM-u do pol pozicije u Valensiji

Pol Espargaro nije važio za favorita na mokroj stazi, ali je ipak na KTM-u ...

MotoGP – predstavljene boje Mooney VR46 Racing tima

U pozorištu Rossini u Pesaru predstavaljene su boje Mooney VR46 Racing tima legendarnog Valentina ...

Vinales na Yamahi najbrži prvog dana u Kataru

Na stazi Losail u Kataru juče su počeli poslednji predsezonski MotoGP testovi, a prvog ...

Druženje uz BMW motocikle

Za vlasnike BMW motocikala, ljubitelje ove marke, pa i druge zaljubljenike u dvotočkaše Delta ...