fbpx

Motrio predstavlja novu ponudu pneumatika

Marka Motrio je ovog meseca predstavila i novu generaciju pneumatika koje stvaraju dodatnu vrednost za najširi krug kupaca

·         Motrio predstavlja „Fairway”, novu generaciju pneumatika konstruisanih i proizvedenih u Evropi u saradnji sa visokospecijalizovanim proizvođačem.
·         Nova ponuda uključuje 49 vrsta pneumatika (letnje, zimske i gume za sve sezone) prilagođenih vozilima različitih marki – od putničkih automobila do kombija.
·         Pneumatici nove generacije su upravo krenuli u prodaju u evropskoj  i srpskoj mreži marki

Renault i Motrio, a kupcima će biti dostupne u najprodavanijim dimenzijama od 13 do 20 inča.
Motrio, postprodajna marka koju je Renault Grupa osnovala 1998., nudi sveobuhvatnu ponudu rezervnih delova koji su u pogledu sigurnosti i funkcionalnosti identični originalnim delovima. Marka je ovog meseca predstavila i novu generaciju guma koje stvaraju dodatnu vrednost za najširi krug kupaca.
Na tržištu na kojem se vozači sve više oslanjaju na pneumatike za sve sezone, Motrio predstavlja sveobuhvatnu ponudu guma „Fairway”. Letnje gume iz ove ponude su predstavljene u februaru, gume za sve sezone u aprilu, a zimske u junu.
„Motrio želi da proširi svoju ponudu rezervnih delova i da postane vodeća marka za sva vozila u drugoj i trećoj fazi životnog ciklusa, čime bi pokrio 80 % vozila na evropskim putevima. Zbog toga ponuda Fairway predstavlja važan korak prema tom cilju. Saradnja sa našim novim proizvođačem će nam pomoći da kupcima pružimo kompletnu ponudu guma vrhunskih performansi, što ćemo i dokazati kroz nezavisna ispitivanja. Do 2025. godine, Motrio će u svojoj ponudi imati više od 30.000 proizvoda” dodaje Guy-Olivier Ducamp, direktor postprodaje Renault Grupe.
Novi modeli dimenzija od 13 do 20 inča su prikladni za najrazličitija vozila i adekvatna su zamena za premium gume. Gume Motrio Fairway neprestano se poboljšavaju kako bi pružile optimalnu sigurnost i veću dugotrajnost usled ujednačenog trošenja. Pored toga obezbedjuju sjajno prianjanje i precizno zakretanje, otpornost na vodeni klin, izvanredno prianjanje na suvim putevima i efikasno kočenje na klizavim površinama.
Zahvaljujući ovim rezultatima, vrednost prianjanja na mokroj podlozi letnjih guma Motrio Fairway ima ocenu B, a vrednost otpora kotrljanja ocenu C (prema Uredbi EU-a o označivanju guma).
„Kvalitet i cena dostupni svima” je glavni moto marke Motrio, a to potvrđuje i nova ponuda cenovno pristupačnih guma o čijem kvalitetu svedoče evropske oznake. Motrio Fairway pomaže krajnjim kupcima da maksimalno smanje potrošnju goriva i iskoriste prednosti pristupačnih cena na tržištu koje beleži trend poskupljenja.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Nova era u strategiji motora VW Grupe

Za razvoj V6 agregata i gorivnih ćelija zaduženo je 2500 inženjera u audijevom Neckarsulm ...

Burt Reynolds preminuo u 82. godini života

Glumac Burt Reynolds preminuo je juče u 82. godini na Floridi, nakon što je ...

Zvanično potvrđeno – Bentley Bentyaga plug-in hibrid

Zvanično je potvrđeno da će Bentley Bentyaga na salonu u Ženevi biti predstavljena i ...

Audi virtuelna tura obilaska fabrike

Ako vas je ikada zanimalo kako nastaju automobili marke Audi, sada možete da vidite ...

Test: Nissan Qashqai 1.3 X-Tronic Tekna+

Nissan Qashqai bio je prvi i jedini i pokrenuo je čitavu lavinu za sobom ...

Tesla otkrio svoj prvi pick up model – Cybertruck

Tesla je otkrio svoj dugo očekivani pick up, koji nosi ime Cybertruck, i može ...