fbpx

Petogodišnja proizvođačka garancija za Range Rover, Defender i Discovery

Petogodišnja proizvođačka garancija za sve nove modele Range Rover, Defender i Discovery stupila je na snagu 1. septembra 2023.

Petogodišnja proizvođačka garancija za sve nove modele Range Rover, Defender i Discovery stupila je na snagu 1. septembra 2023. Ova inicijativa će klijentima pružiti dodatno samopouzdanje i smirenost pri izboru vozila jedne od luksuznih marki JLR.
Nova garancija odnosi se na sve modele u celoj Evropi i produžava postojeću trogodišnju garanciju za pružanje zaštite na do pet godina ili 150.000 kilometara – već prema tome šta nastupi ranije.
Kao rezultat, klijenti će biti sveobuhvatno zaštićeni garancijom i nastaviti da uživaju u najvišem nivou kvaliteta usluge duže nego ikada.
Uz to, klijenti Range Rovera, Defendera i Discoverya takođe će uživati i u povezivosti uz InControl Remote tokom pet godina ili 150.000 kilometara, što pruža dodatnu pogodnost i organizuje pomoć u slučaju hitnog slučaja – u skladu sa iskustvom moderne luksuzne marke koje JLR želi da pruži.
Trogodišnje garancije su standard u automobilskoj industriji, stoga uvođenje petogodišnje polise obezbeđuje da Range Rover, Defender i Discovery učine korak dalje za svoje klijente. Svi modeli svake od marki biće pokriveni novom petogodišnjom garancijom, uključujući i blage i plug-in električne hibride, od 1. septembra 2023.
Nove garancije znače da će klijenti u celoj kući brendova JLR uživati isti nivo zaštite, budući da modeli Jaguar koriste pogodnosti petogodišnje garancije od 1. jula 2022.
Proširenje postojeće garancije ima cilj da poboljša iskustvo usluga klijenata i vlasnika sa uslugama tokom perioda pokrića, istovremeno omogućavajući privatnim korisnicima i komercijalnim operaterima transparentan obračun troškova održavanja i poslovanja tokom dužeg perioda.
Nova petogodišnja garancija će poboljšati vlasničko iskustvo i obećava pozitivan uticaj na rezidualne vrednosti modela Range Rover, Defender i Discovery. To će, zauzvrat, povećati vrednost korišćenog vozila na tržištu. Dugoročno, veće rezidualne vrednosti smanjuju vlasničke troškove jer podstiču konkurentnije uslove lizinga i finansiranja.
Povećani pristup povezivosti uz InControl Remote takođe će biti dostupan od 1. septembra za sve novoregistrovane modele. Korisnicima omogućava laku i intuitivnu interakciju sa njihovim vozilom, čak i na velikim razdaljinama. Ova aplikacija za smart telefon može biti korišćena za proveru nivoa preostalog goriva i stanja napunjenosti, kao i za proveru da li su vrata i prozori zatvoreni ili otvoreni. InControl Remote takođe optimizuje pomoć na drumu i automatski šalje hitan poziv ako je to potrebno.
Nova petogodišnja garancija JLR biće primenjena na svim evropskim tržištima od 1. septembra, čime će podići nivo kvaliteta usluge širom kontinenta.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Proizvedena i poslednja Volkswagen Buba ikad

Nakon 81 godinu u proizvodnji, ali samo tri generacije, Volkswagen je zvanično okončao proizvodnju ...

Ferrariju 512S Modulo vraćen sjaj nakon što se zapalio

Nakon što se zapalio tokom vožnje u Mokaku proteklog leta, Ferrari 512S Modulo koncept ...

Koliko snage proizvodi Corvette ZR1 na točkovima?

Poznato je da, vrlo često, snaga kojom se proizvođači razmeću i hvale, se ne ...

Priprema vozila za leto i sezonu godišnjih odmora

Kao vozač sa dugogodišnjim iskustvom, naučio sam, nekad i težim putem, da dugo putovanje ...

Prva pobeda Leclerca u Formuli 1 u senci pogibije Huberta

Sasvim sigurno bi Leclerc mnogo burnije proslavljao svoju prvu pobedu u Formuli 1, da ...