fbpx

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie u Beogradu

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie predstavljen u Beogradu – 1 od samo 75 primeraka na svetu

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie predstavljen u Beogradu – 1 od samo 75 primeraka na svetu. Maserati obeležava 75 godina od prvog GranTurismo modela limitiranom edicijom GranTurismo Trofeo PrimaSerie. Ova ekskluzivna edicija proizvedena je u svega 75 primeraka i namenjena istinskim poštovaocima i kolekcionarima luksuznih automobila, a još pre 75 godina GranTurismo modeli su prepoznati kao jedinstveni u garažama svetskog jet-set-a.

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie

Predstavljeni model savršeno kombinuje snagu, eleganciju i naprednu tehnologiju sa najluksuznijim detaljima. Već na prvi pogled, njegova spoljašnjost naglašava visoke performanse i posebnu dozu sofisticiranosti za osobe sa istančanim ukusom za luksuz.
Njegovu neukrotivu snagu i autoritet na putu upotpunjuje i prepoznatljivi zvuk V6 Nettuno motora. Sa svojih 550 konjskih snaga (410kW), maksimalnim obrtnim momentom od 650Nm pri 3000 obrtaja po minuti, osam brzina (maksimalna brzina je 320km/h) i ubrzanjem od 0 do 100km/h za svega 3.5 sekundi, jasno je da je reč o automobilu moćnih performansi.

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie

Ono što predstavljeni Maserati GranTurismo Trofeo Primaserie sa pogonom na svim točkovima čini posebnim u odnosu na standardni GranTurismo Trofeo je jedinstvena Grigio Lamiera mat boja koja je dostupna samo na Primaserie ediciji, kao i 20-inčne Astreo sjajne felne, što spoljašnjost ovog modela čini posebno atraktivnom i naglašava sportsku tradiciju Maseratija.

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie

Na “srcu” naplatka, kao i na naslonu za glavu na vozačkom i suvozačkom sedištu, apliciran je specifičan logotip kojim se obeležava jubilarna 75-godišnjica, dok su sedišta i ostatak enterijera presvučeni najfinijom dvobojnom kožom koja je prošivena crvenim koncem, što je dodatno ukombinovano sa mat 3D karbonskim detaljima.
Ručna obrada i pažljivo odabrani materijali naglašavaju prestiž ograničene edicije PrimaSerie. Najsavremeniji infotejment i sistemi asistencije obezbeđuju najviši nivo konfora, sigurnu vožnju i bezbednost putnika.

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie

Poseban ugođaj pruža i Sonus Faber napredni sistem ozvučenja, renomiranog Italijanskog proizvodjača ozvučenja, sa 19 zvučnika koji kabinu pretvara u koncertnu dvoranu.
Izvanredna kombinacija vrhunskih performansi novog GranTurismo modela iz limitirane edicije PrimaSerie i ekskluzivnih karakteristika iz bogatog Maserati nasleđa čini ovaj model svojevrsnim umetničkim delom na četiri točka, koji utemeljuje svoju reputaciju u svetu automobila visoke klase.
Ovaj ekskluzivni automobil izložen je u Maserati Delta Automoto Store-u (Galerija Beograd), a cena GranTurismo Trofeo PrimaSerie edicije iznosi 289.071 evra.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Završen je 87. reli Monte Karlo

U dramatičnoj završnici Sebastien Ogier je uspeo za sačuva minimalnu prednost i pobedi na ...

Predstavljeni osveženi BMW X5 i X6

Predstavljeni su osveženi model BMW X5 i X6 sa novim tehnologijama, blagim hibridima i ...

U Srbiji predstavljen BMW Serije 4 Coupe

BMW kupei su uvek bili sinonim za užitak u vožnji, ekskluzivnog dizajna i zavidnih ...

Objavljene prve slike enterijera Venoma F5

Hennessey je uzburkao svet hiper automobila kada je prošlog meseca predstavio Venom F5, ali ...

Da li Audi A6 vodi u “svetom ratu” velike trojke?

Svaki novitet nemačkog premijum “triumvirata” izaziva ogromnu pažnju i to ne samo kod kupaca ...

Porsche razvija a Lamborghini koristi

Porsche će razviti platforme za električne sportske i supersportske automobile, koje će se možda ...