fbpx

Ferrari SF90 Stardale u OMR Luxury Store-u

Ferrari SF90 Stradale od danas je deo ponude OMR Luxury Store na Novom Beogradu

Neprikosnoveni model Ferrari SF90 Stradale od danas je deo ponude OMR Luxury Store (WEST 65 Mall, Omladinskih brigada 86, Novi Beograd).
Ovog perfektnog Plug-in hibrida sa 4 motora, dobri poznavaoci brenda Ferrari ocenjuju kao najsnažniji i najbrži produkcijski model u dugoj istoriji Ferrarija.
Ako postoji neki automobilski brend koji nikada nije imao problem sa karakterom onda sigurno možemo reći da je to Ferrari. Drago nam je da je OMR Luxury Store obogatio svoju ponudu i učinio SF90 dostupnim srpskom tržištu.
Možda zvuči neobično, ali reč je o automobilu koji, pored neponovljive adrenalinske prirode, može biti koristan i u svakodnevnoj upotrebi zbog svoja tri elektromotora koja ima uz standardni motor sa unutrašnjim sagorevanjem.
Za one koji bi se možda mogli osetiti nesigurnim za volanom, postoji niz bezbednosnih sistema za koje je svakako preporuka da budu uključeni. U suprotnom, namenjen je samo najvećim stručnjacima za volanom – navela je Vera Vuković, marketing menadžer OMR LS.
SF90 Stradale često nazivaju i “zastrašujućim” i “zapanjujućim”, ali od Ferrarija se i ne očekuje manje.
Ferrari SF90 Stradale je hibridni model koga pokreće 4.0-litarski V8 biturbo motor uz 3 elektromotora koji kombinovano daju 1000 KS. Ova mašina za 2,5 sekunde stiže od nula do 100 km, a maksimalna brzina mu je 340 km/h.

Foto: Azimut.com

Prisustvo u OMR Luxury Store je savršeno doprinelo luksuzu koji mi ovde nudimo uz Azimut Benetti plovila i MV Agusta motocikle – istakao je Nikola Samaradžić, menadžer OMR LS. On je predstavio i novitete iz Azimut Benetti Grupe, osnovane pre više od 50 godina. Grupacija se sastoji od dva brenda „Azimut Yachts“ koji je specijalizovan za proizvodnju brodova 14m-38m (45ft-125ft) i brend „Benetti “, specijalizovan za proizvodnju brodova dužih od 40 metara.
Ukupna vrednost isporučenih brodova u 2023. iznosi 1.2 milijarde evra, a ostvareni rast u poslednje 4 godine više od 60%. Svi zainteresovani klijenti koji žele da ulože u svoje buduće kvalitetno vreme mogu da dođu u OMR LS, da zajedno pogledamo ponudu, konfigurišemo model i posavetujemo ih o izboru materijala – naglasio je Samardžić.
OMR Luxury Store je otvoren svakoga dana od 10 do 22 časa. Već godinu dana je ključna tačka za sve ljubitelje luksuznih automobila, odabranih motocikala, kao i nezaboravnog iskustva u plovidbi.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Renault predstavio novi SM3 Z.E.

Renault-Samsung je otkrio novi električni model pod nazivom SM3 Z.E., na sajmu automobila u ...

BMW Serije 5 osvežen i zvanično predstavljen

BMW Serije 5 jedan je od modela čija svaka evolucija se sa nestrpljenjem i ...

Serijski Mercedes-AMG GT otkriven

Za samo godinu dana Mercedes-AMG GT super kupe je prošao put od koncepta do ...

Gase se modeli zbog WLTP

Od septembra merenja količine izduvnih gasova obavljaće se po WLTP ( Worldwide Harmonized Light ...

Kad se Renault Scenic razgoropadi

U ponudi automobila u toku je stvaranje novog svetskog poretka, samo, pitanje je gde ...

Daniel Ricciardo napušta Renault F1 tim

Daniel Ricciardo se oprašta sa Renaultom nakon samo jedne pune sezone i prelazi u ...