fbpx

Hyundai Srbija isporučila prvih 10 od ukupno 24 vozila IONIQ 6

Hyundai Srbija isporučila prvih 10 od ukupno 24 vozila IONIQ 6 kompaniji Astra Zeneca u saradnji sa ALD Automotive

Hyundai Srbija

Hyundai Srbija isporučila prvih 10od ukupno 24 vozila IONIQ 6 kompaniji Astra Zeneca u saradnji sa ALD Automotive. Ulaganja u saobraćajnu infrastrukturu sve više dobija na značaju u Srbiji, a jedini pravi dokazi su nam broj registrovanih električnih vozila.
Usavršena tehnologija koja omogućava brže punjenje baterije, manju potrošnju i veći domet, doprinose većem interesovanju za ekološka vozila. Rezultat je i prodaja 24 vozila modela Hyundai IONIQ 6 kompaniji ALD Automotive za potrebe kompanije Astra Zeneca, koja se obavezala da cela flota vozila bude električna do 2025 godine.
Vozila marke Hyudai IONIQ 6 od sada su sastavni deo voznog parka kompanije isigurnismo da će i druge ekološki svesne kompanije slediti ovaj primer. Prednost električnih automobila je jeftinije održavanje vozila i potrošnje energije, pa će, kako je najavljeno i cenavožnjeovim električnim automobilima biti niža.

Hyundai Ioniq 6

IONIQ 6 sa autonomijom vožnje od 429 km do 614 km (sa baterijom 53 kWh ili 77,4 kWh), naprednim sistemima i tehnološkim inovacijama prepoznata je kao sigurno i bezbedno vozilo za potrebe kompanije u daljem razvoju. Izuzetne električne performanse koje omugućavaju da se baterija od 10% do 80% napuni za samo 18 minuta su samo jedan odmnogih inovacija koje poseduje IONIQ 6.
Pogon na svačetiritočka i 325 KS omogućavaju brzanje od 0 do 100 km/h za samo 5,1 sekundu.
“Srećni smo što velike korporacije prepoznaju kvalitet i pouzdanost naših vozila.
IONIQ 6 je Svetski automobil godine 2023. i ne čudi što se velike kompanije odlučuju da u svoj vozni park uvrste IONIQ 6. Imali smo viziju da postavimo standard ekoloških vozila i siguransam da smo u tome i uspeli. Kompanije se sve više okreću ka zelenoj budućnosti i Hyundai imašta da ponudi”, rekao je menadžer flotne prodaje u kompanijia Hyundai Srbija, Aleksandar Petrović.

Hyundai Ioniq 5 // Foto/Copyright Dmotion.rs

Pored IONIQ 6, Hyundai Srbija ima u ponudi IONIQ 5 koji je Svetski automobil godine 2022, novu Konu Electric koja svojim futurističkim izgledom i performansama opravdava epitet jednog od najprodavanijih električnih modela.
Podsetimo da je u februaru ovegodine, kompanija Hyundai Srbija isporučila 24 vozila Kona Electric somborskom taxi udruženju 025.
Hyundai Motor Company globalno sprovodi strategiju da do 2045. godine sva vozila u ponudi budu sa nultom emisijom gasova. Rezultati prodaje kako globalno, tako i lokalno pokazuju da je sve veće interesovanje za električna vozila.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Bicikl na poklon uz Mini Countryman

Uz kupovinu bilo kog modela MINI Countryman, prvih 15 klijenata u prtljažniku očekuje i ...

Predstavljen je osveženi Mercedes-Benz CLS

Predstavljen je osveženi Mercedes-Benz CLS koji u prodaju stiže u julu 2021. godine sa ...

Letnje servisne akcije za Peugeot vozila

Letnje servisne akcije za Peugeot vozila Kako bi vlasnicima Peugeot vozila vožnju tokom letnjih ...

Akcijska ponuda za BMW X6

BMW X6 sa akcijskim cenama na početku 2019. BMW Srbija je za sam početak ...

Delta Motors na 54. međunarodnom salonu automobila u Beogradu

Delta Motors će na 54. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu nastupiti sa mnogo noviteta ...

Opel Zafira po Schwackeu šampion vrednosti za 2018.

Nezavisni posmatrači tržišta Schwacke i automobilski magazin Auto Bild su odlikovali vozila sa najstabilnijom ...