fbpx

Mercedes-Benz na 55. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu

Na ovogodišnjem 55. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, kompanija Star Import d.o.o. u hali 3 predstavlja sve Mercedesove podbrendove

Na ovogodišnjem 55. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, kompanija Star Import d.o.o. u hali 3 predstavlja sve Mercedesove podbrendove – AMG, G, Maybach i EQ.
Brend Mercedes-Maybach smatran je merilom za automobilski luksuz, stil i status još od 1921. godine. Maybach je najbolje od najboljeg, a ova težnja nastavlja da karakteriše jedinstvenu auru brenda do danas. Legendarni brend se neprestano unapređuje kako bi premašio najveća očekivanja izvanrednog.
AMG – ova tri slova širom sveta označavaju vrhunske automobilske performanse, ekskluzivnost, efikasnost i izuzetno dinamično zadovoljstvo u vožnji. Adrenalin, brzina i preciznost – AMG vas zove da zakoračite u svet performansi i doživite ovaj brend sa svim čulima.
Sa brendom EQ, više od jednog veka našeg znanja o automobilima prebacujemo u električnu eru. EQ transformiše iskustvo vožnje, pružajući luksuz i performanse koje očekujete od jednog Mercedes-Benz vozila.
Legendarna G-Klasa stvorila je brend za sebe. G-Klasa je serija modela iz Mercedes-Benza sa najdužim stažom proizvodnje. Ona je praotac svih SUV vozila sa trokrakom zvezdom.
„Pored svih premijera i izuzetnih automobila, posebna tradicija koju nastavljamo i ove godine jeste da mladim ljudima dajemo šansu i pružamo im priliku da budu deo našeg brenda. Product Experti, mladi stručnjaci koji su prošli Mercedes-Benz obuku, biće tokom trajanja salona automobila na raspolaganju svim posetiocima za dodatna pitanja i pojašnjenja vezana za Mercedes-Benz proizvode.“, izjavio je Štefan Vöröš, generalni direktor kompanije Star Import d.o.o.
Zvezda 55. Međunarodnog salona automobila u Beogradu je električna, luksuzna limuzina – EQS SUV. Ovaj model nudi obilje prostora i udobnosti za do sedam putnika u svojoj avangardnoj, luksuznoj unutrašnjosti. Zahvaljujući snažnim električnim motorima, 4MATIC pogonu na sva četiri točka i inteligentnom režimu vožnje OFFROAD, EQS SUV je takođe sposoban da se sa lakoćom nosi sa svakom vrstom terena. Prema WLTP procesu, EQS SUV nudi domet do 660 km.
Premijeru pred beogradskom publikom ima i model Mercedes-Benz GLC – najdinamičniji model u uspešnoj SUV porodici brenda Mercedes-Benz. Čak i na prvi pogled, to je naglašeno njegovim dizajnom sa jedinstvenim proporcijama, precizno oblikovanim ivicama i visokokvalitetnim enterijerom. Takođe, model GLC impresionira svojim voznim performansama i efikasnošću. GLC je dostupan samo kao hibrid: kao plug-in hibrid ili kao blagi hibrid sa tehnologijom od 48 volti i integrisanim starter-generatorom. Plug-in hibridi nude domet veći od 100 kilometara (WLTP) što ga čini savršenim za svakodnevnu vožnju pretežno na električnu energiju.
U hali 3a, izložena su Mercedes-Benz laka komercijalna vozila – Sprinter Tourer 319 CDI,
Vito Tourer 116 CDI i T-Klasa 180.
U saradnji sa našim dugogodišnjim partnerima, kompanijama Intesa Leasing i Raiffeisen Leasing, nudimo i posebne uslove finansiranja za kupovinu Mercedes-Benz vozila – fiksnu kamatnu stopu od 4,99% koja važi od 22. marta do 30. aprila 2023. godine. Sajamske akcije odnose se i na kupovinu potpuno električnih Mercedes-EQ vozila. Uz svako kupljeno vozilo iz Mercedes-EQ ponude, kupac dobija na poklon Mercedes Wallbox AC (zidni punjač) od 22kW. Wallbox odlikuje najsavremenija tehnologija i moderan dizajn koji je prilagođen za kućnu upotrebu.
Posebna poslastica na Mercedes-Benz štandu u hali 3a biće prvo izrađeno trkačko električno vozilo u Srbiji, bolid tima Drumska Strela. Drumska Strela je prvi srpski Formula Student tim, čiji su članovi studenti Univerziteta u Beogradu, koji svake godine projektuju, izrađuju i testiraju novo vozilo, sa kojim nastupaju na Formula Student takmičenjima. Tradicionalno, kompanija Star Import i brend Mercedes-Benz podržavaju ovaj projekat i sa posebnim zadovoljstvom ove godine ustupaju deo štanda za predstavljanje Drumske strele.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Audi lansirao svoj prvi EV model proizveden u Kini – Q2L e-tron

Audi je počeo sa prodajom svog prvog lokalno proizvedenog električnog vozila u Kini Radi ...

MINI predstavio prvi alternativni vodič kroz Beograd

MINI predstavio prvi alternativni vodič kroz Beograd U okviru najnovijeg projekta MINI Srbija, koji ...

Jeep Compass osvežen i praviće se u Evropi

Osveženi Jeep Compass dobio je nove motore, a za Evropljane će se proizvoditi u ...

Geely kupio udeo u kompaniji Aston Martin Lagonda

Geely nastavlja akvizicije u autoindustriji i kao najnoviju pribavio je 7.6% vlasništva u kompaniji ...

Koenigsegg CC850 – 1385 KS i 1385 kilograma

Koenigsegg CC850 ima kilogram po konjskoj snazi ali i TWMPAFMPC manuelni šestostepeni menjač koji ...

Maserati MC20 supersportista stigao u Srbiju

Maserati MC20 italijanski supersportista, po prvi put je dostupan kupcima u Srbiji Maserati MC20 ...