fbpx

Lynk&Co prvi put u Srbiji na BG Car Show 2024

Lynk&Co prvi put u Srbiji predstavljen na BG Car Show 2024, u okviru ekspanzije na evropska tržišta

Lynk&Co // Bg Car Show 2024

Lynk&Co prvi put u Srbiji predstavljen na BG Car Show 2024, u okviru ekspanzije na evropska tržišta. U strateškom potezu širenja svog prisustva u Evropi, kompanija Lynk & Co ostvaruje značajan prodor na nova tržišta udruživanjem snaga sa partnerom SEEAG, dobro uspostavljenim liderom na automobilskim tržištima jugoistočne Evrope sa 30 godina iskustva. Predstojeća godina označava lansiranje Lynk & Co plug-in hibrida na ukupno 12 novih tržišta, čime se učvršćuje posvećenost kompanije obezbeđivanju fleksibilne mobilnosti širom kontinenta.
U 2024. godini, Lynk & Co će provesti svoju strategiju rasta širenjem na 12 novih evropskih tržišta. Za ovaj proces, Lynk & Co je dodelio SEEAG vršenje delatnosti uvoza i distributera za jugoistočnu Evropu. SEEAG je etablirana automobilska grupacija sa decenijama iskustva u uvozu, distribuciji, veleprodaji i maloprodaji automobila i rezervnih delova. Lynk & Co će prvo predstaviti svoj izuzetni model 01 u ovom regionu, počevši od Rumunije i Grčke. Ovo strateško partnerstvo nudi brojne prednosti, uključujući korišćenje međusobnih snaga, resursa i mreža, ublažavajući finansijske rizike povezane sa ulaskom na nova tržišta.

Lynk&Co // Bg Car Show 2024

Pokretanje rasta: sa 7 na 19 evropskih tržišta
Širenje sa 7 na 19 evropskih tržišta znači značajan rast za Lynk & Co. Iako trenutno posluje u Švedskoj, Holandiji, Belgiji, Nemačkoj, Španiji, Francuskoj i Italiji, strateška saradnja sa SEEAG otvara put za ulazak u uzbudljive nove teritorije. Inicijalno lansiranje u Grčkoj i Rumuniji je samo početak, sa planovima za dalje širenje u Srbiju, Sloveniju, Hrvatsku, Bugarsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Severnu Makedoniju, Albaniju i Moldaviju do kraja 2024 i početkom 2025. godine.
Ovom strateškom inicijativom, Lynk & Co obezbeđuje veću dostupnost vozila i uspostavlja proširenu prodajnu i servisnu mrežu širom Evrope. Ovaj pristup odražava širu strategiju i posvećenost kompanije Lynk & Co održivosti i poslovnoj efikasnosti, pozicionirajući brend za dugoročni uspeh i inovacije u okruženju evropske mobilnosti koje se stalno razvija.

Lynk&Co // Bg Car Show 2024

Model 01: prvi u ponudi u Srbiji i jugoistočnoj Evropi (SEE)
Lynk & Co 01 model – kompaktni, hibridni krosover SUV, sa vrhunskim karakteristikama donosi 75 km čistog električnog dometa u plug-in hibridnom motoru, 1,5 benzinski motor koji daje 261 konjsku snagu uz kombinovanu potrošnju goriva od 1,0 l/100 km (WLTP), ubrzanje od 0 do 100 km/h za 8,0 sekundi i niska emisija CO2 od samo 24 g/km.
Pored svojih sjajnih mogućnosti, 01 ima mnoštvo standardne opreme koja se obično doplaćuje, kao što su panoramski krov, električna vrata prtljažnika, satelitska navigacija sa upozorenjima o saobraćaju uživo i niz bezbednosnih funkcija kao što su kamera od 360 stepeni i sistem za prepoznavanje vozila u mrtvom uglu.

Lynk&Co // Bg Car Show 2024

Povezanost: DNK kompanije Lynk & Co
Uprkos vrhunskom dizajnu, tehnologija i povezanost odigrali su najveću ulogu u razvoju modela Lynk & Co 01. U ponudi je širok spektar tehnologija povezivanja u automobilu koji dolazi sa velikim centralnim displejom osetljivim na dodir i telematskim sistemima stalno povezanim sa internetom i sopstvenim cloud-om automobila. Još jedna važna tehnološka karakteristika je taster za deljenje – vlasnici 01, kada ga ne voze, mogu dozvoliti drugima da ga koriste uz pomoć deljivog digitalnog ključa u svom pametnom telefonu, a preko aplikacije Lynk & Co takođe mogu da kontrolišu šta se dešava sa automobilom.
Što se tiče infotejmenta, 01 donosi najmoćniji centralni displej od 12,7 inča, najsavremeniju navigaciju, ugrađenu kameru za putovanje za snimanje vašeg putovanja (i slanje video zapisa i slika). O1 ima i iOS i Android operativne sisteme, što vam omogućava bežično povezivanje da biste koristili funkcije Android Auto i Apple CarPlay-a.
Sve uključeno, bezbednost takođe
01, prvi Lynk & Co automobil koji je lansiran u Evropi, osvojio je 2021. punih pet zvezdica na prestižnim evropskim testovima sudara (Euro NCAP). Procena stavlja vozila na iscrpne testove sudara kako bi se osigurala maksimalna zaštita, kao i pouzdanost i kvalitet. Ne prodajemo bezbednosnu opremu kao skupu opciju, umesto toga, svaki 01 dolazi sa svim bezbednosnim karakteristikama kao deo standardne opreme.
Sajamska ponuda
Za vreme Beogradskog sajma automobila u ponudi je Model 01 sa ful opremom i cenom od 46.990 € sa uključenim sajamskim popustom u iznosu od 3000 € koji važi do 15. aprila. Više informacija o modelu 01 potražite na linku.

 • Show Comments

 • Велимир

  Gde je link a gde je prilog sa cenovnikom ? Ja ga ne vidim.

  • Aleksandar Ugljesic

   Poštovani, link je dodat, a cenovnik je na portalu uvoznika marke.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

 • name *

 • email *

 • website *

You May Also Like

Povratak Michaela Schumachera u Formulu 1 je bio greška

Povratak Michaela Schumachera 2010. u bolid Formule 1 obradovao je njegove navijače, ali prema ...

De Tomaso P900 debitovao sa V12 motorom

De Tomaso P900 je predstavljen sa V12 motorom koji se vrti do 12.300 o/min ...

Predstavljen Citroen ë-C3

Predstavljen Citroen ë-C3 kojim francuska marka meša karte na evropskom tržištu polivalentnih gradskih vozila ...

Počela prodaja Hyundai Kone u Srbiji

Model Kona će se na srpskom tržištu nuditi u pet paketa opreme i sa ...

Bottas brži od Hamiltona u Silverstoneu ali senzacije ipak ima

Prvi startni red za sutrašnju drugu uzastopnu  trku Fromule 1 u Silverstoneu nije iznenađenje, ...

Bruiser Honcho je spoj retro i modernog

Bruiser Conversions je predstavio svoju poslednju kreaciju baziranu na Jeep Wrangleru pod imenom Honcho ...